FOTO | Ultimele vești despre stadionul Giulești!

Giulesti
Giulesti

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Lucrările la stadionul Giulești sunt în toi. În anul 2021 România va găzdui turneul final al Campionatului European de fotbal pentru juniori U19, scrie pagina de Facebook Club Sportiv Rapid. Printre cele patru stadioane desemnate să găzduiască meciuri de la această competiție se numără și Stadionul Giulești „Valentin Stănescu.” Alături de Stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, Stadionul Arcul de Triumf București și Stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari.

UEFA se poate opune ca pe Giulești să se joace la EURO 2021!

Totuși, UEFA își rezervă dreptul de a schimba locațiile meciurilor. În dependență de rezultatul vizitelor de monitorizare care vor fi efectuate în România, până la finalul anului 2020. În momentul de față, lucrările de construcție la arena giuleșteană, derulate sub egida Companiei Naționale de Investiții SA, continuă într-un ritm accelerat. Așa cum se poate vedea destul de bine și în imaginea prezentată mai sus. Arena din Giulești va avea în jur de 14.500 de locuri. Cu aproximativ 25 la sută mai puține decât vechiul stadion.

1923.ro va continua să vă țină la curent cu tot ce se întâmplă la stadionul Giulești. Mai ales că miza este inclusiv revenirea celor de la FC Rapid 1923 pe acest teren. Chiar pentru Liga 1 2020 – 2021. Rămâne de văzut ce rezervă următoarele luni!