Situația dramatică a lui Alex Ioniță II! Între fotbal cu prietenii și liga a 3-a…

Alex Ioniţă ProSport
Alex Ioniţă. FOTO: Mediafax / ProSport
Alexandru Ioniță II (25 de ani) pare tot mai departe de FC Rapid 1923. Antrenorul Daniel Pancu a dezvăluit că „Bulgarul” se antrenează singur în aceste momente, iar oltenii așteaptă ca FC Rapid 1923 să plătească pentru împrumul său. Situația lui Ioniță pare tot mai dramatică.

Daniel Pancu a vorbit despre situația lui Ioniță

„Vali Alexandru e o garanție, mai am nevoie de un jucător care să facă diferența în atac. Atunci o să fim acoperiți. Să vedem ce se întâmplă cu Ioniță. El se antrenează singur, a mai jucat fotbal cu prietenii. El și-a dorit foarte mult să vină, dar s-au plătit foarte mulți bani pentru el și e o situație mai delicată. Craiova cere bani pentru împrumut, așa am înțeles. Ar trebui să plătim o sumă pentru împrumut, plus o parte din salariu. Are nevoie de un mediu în care să se simtă iubit, unde să i se acorde încredere. În acest moment suntem o echipă omogenă și ne vom exprima mult mai bine în retur”, a spus Pancu, la Digi Sport Special.

Ce salariu îi oferă FC Rapid 1923

Din informațiile Digi Sport, Rapid e gata să-i ofere lui Ioniță un salariu lunar de 5.000 de euro. Această sumă reprezintă doar o parte din salariul mijlocașului, care în paralele mai încasează bani și de la CFR Cluj, clubul care îl deține. Cotat la 450.000 de euro, Ioniță mai are contract cu CFR Cluj până în 2022.

Numai că, se pare, FC Rapid 1923 ar trebui să achite și 50.000 euro pentru împrumutul lui până în vară. Cum este puțin probabil ca acest lucru să se întâmple, cel mai probabil, Alex Ioniță II se va antrena, momentan, cu CS U Craiova II. Formație din liga a 3-a… Rămâneți pe 1923.ro pentru detalii, pe măsură ce lucrurile se vor schimba în ceea ce privește situația lui Alex.