Revenire de senzație la FC Rapid 1923! E unul dintre favoriții suporterilor

Dinu Gheorghe alaturi de Mihai Iosif, antrenor la FC Rapid 1923
Dinu Gheorghe alaturi de Mihai Iosif, antrenor la FC Rapid 1923

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Mihai Iosif a luat o pauză de câteva luni, din motive personale, de la implicarea în proiectul FC Rapid 1923. Acum însă, odată cu începutul lui 2020, el revine în rândurile vișiniilor. Mai precis, Miță va ocupa funcția de antrenor secund atât la echipa a doua cât și la cea U19, care, în bună măsură, sunt una și aceeași. Aici el va lucra alături de Marian Rada, care pregătește din postura de antrenor principal ambele formații. Echipe care au un frumos viitor, având în vedere ultimele rezultate.

FC Rapid 1923 U19 a demolat o echipă de liga a 3-a

Ca fapt divers, FC Rapid 1923 U19 a învins cu 8-2 într-un amical formația de liga a 3-a, CS Balotești. Echipă care, este adevărat, acum se află pe locul 14, însă în anii trecuți a jucat în liga secundă. Numirea lui Mihai Iosif în acest rol pare cât se poate de oportună, având experiența sa în a lucra cu juniorii. Din postura de antrenor principal el a cucerit mai multe titluri municipale atât cu AFC Rapid, cât și cu Academia Rapid. Având, în bună măsură, același nucleu de jucători la dispoziție.

FC Rapid 1923 II poate încurca csa steaua din parcursul către liga a 3-a. Având în vedere că, aproape sigur, acestea se vor confrunta în play-off-ul ligii a 4-a.