VIDEO | Ce imagine! 300 de suporteri alături de Rapid la Craiova

CS Rapid
CS Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Echipa feminină de handbal Rapid București a disputat un meci în Liga Națională. Partida a fost pierdută cu scorul de 23-21, foarte greu, pe terenul celor de la SCMU Craiova, scrie pagina de Facebook a celor de la CS Rapid. Fetele noastre au fost însoțite, în această deplasare, de peste 300 de suporteri rapidiști de la Peluza Nord. Cei care au creat, în tribune, o atmosferă incendiară.

Câte echipe de fotbal au 300 de suporteri în deplasare?

Cu alte cuvinte, dacă sportiv am început anul la fel de prost precum am terminat 2019, măcar în tribune stăm bine. Chiar… oare câte echipe din Liga 1 de fotbal au 300 de suporteri într-o deplasare? Răspunsul corect este, fără dubiu: NICI UNA! De aceea, acest moment merită și trebuie documentat fiindcă, până la urmă, despre asta este Rapid! Mai ales că, cel mai probabil, de echipa de handbal în prima ligă ne mai bucurăm numai câteva luni.

Rapid pare condamnată la retrogradare

Pe urmă, poate, eventual, din vara lui 2021. Tradiția promovare-retrogradare-promovare-retrogradare succesivă pare să se mențină… Nu e nimic, lupta nu este încă, totuși, pierdută. Ca bonus, pentru că fotografiile nu au voce, vă redăm cu mare plăcere și o filmare din tribună. Nu de alta, dar așa vă veți da cel mai bine seama ce spectacol grandios a fost la Craiova!