Mircea Lucescu la antrenament! Primele reacții și declarația care lasă porțile deschise

Lucescu Copos
Lucescu și Copos

Daniel Pancu spune că Mircea Lucescu a rămas la fel de pasionat de fotbal, chiar dacă a ajuns la 74 de ani.

„După o viață petrecută pe teren, cum să te simți? Nea Mircea nu obosește niciodată. Îl cunosc foarte bine, el nu-și pierde din pasiune. E alături de noi, ne sprijină cu orice avem nevoie. Cu bani nu știu dacă ne sprijină (râde). Am vorbit despre jucători, transferuri, lucruri generale. Am adus în discuție, în viteză, și proiectul Pro Rapid. Ne poate ajuta și aici. Oamenii care sunt la Rapid, la conducerea Rapidului, sunt oameni cu obiective mari, care vor să depășească performanțele din trecut”, a spus Daniel Pancu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Ce a declarat Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a recunoscut, pentru Digi Sport, că nu ocupa o funcție oficială la FC Rapid 1923. „La stadion o să mă vedeți după ce se reiau meciurile. Rapid îl are pe Daniel Pancu, echipa are programul ei, va pleca în cantonament… Nu se pune problema să vin într-o funcție oficială”, a spus Mircea Lucescu, pentru Digi Sport. Mai interesant este ce a declarat Mircea Lucescu pentru ProSport în urmă cu câteva zile. Declarații care, practic, aprind imaginația multora. Dacă va veni totuși la echipă… greu de spus!

„Legat de Rapid, dacă se întâmplă să-mi asum oficial o funcție nu e ceva ce trebuie să se discute în presă…Nu mi-am exprimat oficial părerea. O să merg la antrenament la Daniel Pancu săptămâna asta, oricum sunt mereu pe la meciurile lor”, a declarat Mircea Lucescu pentru ProSport.