Merită Cristi Săpunaru o ofertă oficială din partea FC Rapid 1923?

Săpunaru
Cristi Săpunaru

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Cristi Săpunaru a încheiat socotelile cu Denizlispor și este liber de contract de ceva zile. Cu toate că se vehiculează tot felul de nume de echipe care îl doresc, el nu are încă angajament. Ajuns la 35 de ani, Daniel Pancu a vorbit despre o posibilă venire a lui, lăsând de înțeles că și-l dorește enorm. Noi suntem convinși că Săpun nu ar spune nu. Întrebarea este alta… Merită Cristi Săpunaru o ofertă oficială, scrisă, din partea celor de la FC Rapid 1923?

Nu vedem ce motive ar fi ca Săpunaru să nu spună „da”!

Știm, a priori o să spună lumea că e liga a doua, că e nivelul scăzut, că poate revine la națională că blablauri. Nu contează! Asta nu împiedică pe nimeni din conducerea vișiniilor să facă o ofertă concretă, scrisă, pe care să i-o prezinte fostului căpitan al României. Un rapidist înfocat și legendar de altfel, după cum știe toată lumea. Noi așteptăm de ceva zile ca acest lucru să se întâmple. Din păcate, observăm că se întârzie… Ar fi păcat să nu se profite de acest moment.

FC Rapid 1923 ar deveni imbatabilă

Cu atât mai mult cu cât, cu Cristi Săpunaru în teren și cu Daniel Pancu pe bancă, probabil că FC Rapid 1923 nu va mai avea vreo emoție. Nu doar cu promovarea. Ci inclusiv cu obținerea locului 1 la finalul stagiunii! Așadar, mai întrebăm o dată: merită Cristi Săpunaru o ofertă oficială? Răspundeți și voi, dar și cei care sunt abilitați să o facă!