MERCATO | Transfer surprinzător făcut de vișinii! Vine din liga a 3-a

Transfer Paul Copaci
Transfer Paul Copaci

FC Rapid 1923 a reușit cel de-al doilea transfer al iernii! Achiziționându-l pe Paul Alexandru Copaci, de la Astra Giurgiu, scrie site-ul oficial al clubului. În vârstă de 21 de ani, Copaci s-a remarcat în sezonul trecut de Liga 2. Atunci când a fost unul dintre golgheterii celor de la UTA Arad, cu cinci goluri marcate. În ciuda faptului că este fundaș stânga. Născut la Arad, Paul a debutat la UTA, în 2016. Evoluând de șase ori în sezonul 2016/2017, după care a fost împrumutat la Olimpia Satu Mare. Acolo unde a jucat de șapte ori, în stagiunea următoare.

Transfer total neașteptat din punct de vedere valoric

În sezonul trecut, Copaci a fost unul dintre oamenii de bază ai arădenilor, înscriind de cinci ori în 32 de meciuri. În vară s-a transferat la Astra Giurgiu, unde nu a jucat, însă, nici măcar un minut pentru prima echipă. Acesta a evoluat pentru formația secundă a giurgiuvenilor. Una mai degrabă modestă, având în vedere că este pe locul 13 în seria ei din liga a 3-a. Iată ce a declarat jucătorul după ce a semnat cu vișinii: „Sunt bucuros că am semnat la Rapid, am venit cu inima deschisă, pentru a face performanțe împreună și pentru a promova.”

Copaci are vârsta de partea lui

Principalul atu al lui Paul Copaci este vârsta pentru că, în afara sezonului 2018-2019, în care, într-adevăr, a epatat, palmaresul său este mai degrab spre modest. În așa măsură încât să se califice drept un transfer justificat la o echipă care se vrea favorită la promovare în Liga 1. Și care, într-adevăr, nu are variante tocmai fiabile pe banda stângă a apărării. Cu toate că și Oanea este un tânăr de viitor. Cu destule oscilații de formă, din păcate. Până acum, FC Rapid 1923 a reușit două transferuri. Pe 1923.ro vei fi la curent cu următoarele mișcări de trupe care se vor consuma în lotul lui Daniel Pancu.

Foto: fcrapid.ro