IPOTEZĂ | Poate da FC Rapid 1923 lovitura, aducându-l pe Steliano Filip?

Steliano Filip FC Rapid 1923
Steliano Filip FC Rapid 1923

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Campania de transferuri este în toi. Până acum însă, FC Rapid 1923 nu l-a luat decât pe Valentin Alexandru. Bomber cu experiență în Liga 2, dar fără prea mari perspective pentru primul eșalon. Asta în contextul în care vișiniii atacă, indubitabil, promovarea. Să spunem că problema „gurii” porții este rezolvată, dar Pancone mai are alte capitole de modificat. Unul dintre ele este postul de fundaș stânga. Acolo unde soluțiile sunt subțiri și pentru al doilea eșalon, darămite pentru vara lui 2020, când se presupune că echipa se va pregăti de Liga 1.

Steliano Filip a jucat la EURO 2016

Nu spune nimeni că Oanea și Crețu sunt neapărat foarte slabi, numai că randamentul lor, dacă ar fi fost unul conform așteptărilor, nu l-ar fi dus pe Lucian Goge pe postul lor. El nefiind fundaș stânga de profesie. În fine, ideea este simplă. Pe acest post, FC Rapid 1923 ar cam avea nevoie de ceva mai bun. Din motive inexplicabile, Nicolae Vasile, fost căpitan în Giulești, nu se află la echipă. Poate calculele celor de acolo au fost diferite. Însă acum, apare o variantă surpriză, care ne permite să facem un joc de imaginație: cum ar fi ca Steliano Filip, om care a jucat la EURO 2016, în meciul cu Elveția, să fie adus în Regie?

FC Rapid 1923 pare o variantă interesantă pentru Filip

Varianta care pare fantasmagorică, având în vedere cota lui, dar mai ales trecutul dinamovist, ar putea să se dilueze analizând situația reală. Filip tocmai a fost pus pe liber de Viitorul Ovidiu și, chiar dacă ipotetic are oferte din Polonia, Ungaria și Serbia, forma sa din ultimul timp nu-l recomandă să fie, neapărat, prioritar pentru o echipă de prima ligă. Numai că Steliano ar putea fi un factor cheie în liga a 2-a. Mai ales că nu ar juca la orice echipă, ci la una cu pretenții și cu stabilitate, cel puțin pe moment, care poate cumva să îi garanteze un parteneriat perfect în drumul spre Liga 1. Cu beneficii de ambele părți.

Rămâne de văzut dacă oficialii rapidiști gândesc la fel și, mai ales, dacă fotbalistul ar fi dispus să vină. Cu presiunea e clar obișnuit, având în vedere că are peste 150 de meciuri oficiale la Dinamo București. Tu cum ai vedea o astfel de mutare, Steliano Filip la FC Rapid 1923?

Foto: frf.ro