INTERVIU | Golgheterul Cătălin Hlistei: „Îmi propun măcar 20 de goluri”

Hlistei rapid giuleștenii
Hlistei, unul dintre giuleștenii de bază

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Cătălin Hlistei, golgheterul FC Rapid 1923 în turul campionatului, cu opt reușite, a oferit câteva opinii, pentru site-ul oficial al clubului, despre prima parte a sezonului, despre vacanța de iarnă, dar și despre ce urmează să se întâmple.

Interviu cu golgheterul Cătălin Hlistei

Salut, Cătă! Ai avut un tur foarte bun, ai marcat opt goluri, ai avut trei pase de gol… Cum ai caracteriza prima parte a sezonului?

Salut! Pot spune că am avut un tur destul de bun, dar simt că puteam mai mult. Puteam să înscriu mai mult, la câte ocazii am avut. A fost un tur de campionat în care am avut oscilații destul de mari, pe care trebuie să le reglăm în retur pentru a putea promova. Ne-am încurcat cu echipe așa-zice mici, din partea a doua a clasamentului, iar astea ne-a costat. Dar de aia este frumos fotbalul, pentru că în partea a doua avem șansa de a ne revanșa și sunt sigur că o vom fructifica și că la final ne vom bucura de o nouă promovare. 

Cătălin Hlistei: „Ne așteaptă un retur de foc!”

Cum ți-ai petrecut vacanța de iarnă?

Vacanța mi-am petrecut-o acasă, în familie și cu prietenii din Arad, iar acum sunt la munte, până pe 10 ianuarie, îmi încarc bateriile. 🙂

Ești nerăbdător să începi pregătirea sau ai mai fi stat în vacanță?

Sunt nerăbdator să începem, pentru că ne așteaptă un retur de foc. Sunt motivat și dornic să pun umărul la o nouă promovare. Fiecare dintre noi își dorește să stea acasă cu familia cât mai mult timp, dar în viață dacă dorim ceva adevărat trebuie să facem sacrificii. Familia mă susține, iar asta mă motivează cel mai tare. Când zic familie mă refer la toți cei care fac parte din viața mea și sunt mereu acolo, lângă mine, pentru mine. 

Își dorește cel puțin 20 de goluri

Cum vezi returul și cu cine crezi că ne vom lupta pentru promovare?

Returul va fi de foc, după cum am mai zis. Sunt multe echipe ce se bat la promovare, iar clasamentul este strâns. Au fost multe surprize în turul campionatului, când echipe mici au bătut candidate la promovare, dar sper ca în retur să nu mai fim noi cei ce le fac suporterilor surprize neplăcute. Sper să fim constanți în rezultate pozitive, iar la final să fim printre cei ce se bucură de promovare. 

Ți-ai făcut vreun plan legat de numărul de goluri? 

Îmi propun să ajung la cel puțin 20 de goluri în sezonul ăsta și să dau cât mai multe pase de gol, să îmi ajut echipa la îndeplinirea obiectivului. Însă, până la urmă, nu este important cine înscrie, ci doar să promovăm.

Ai un mesaj pentru rapidiștii ce așteaptă cu mare interes returul de campionat?

Să fie la înălțime, cum au fost și până acum, să aibă încredere în noi, iar la final, cu siguranță, ne vom bucura împreună