INFO | ACS Rapid FNG a anunțat trialul pentru completarea lotului!

ACS Rapid FNG
ACS Rapid FNG

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului a anunțat, prin intermediul paginii de Facebook, o acțiune de selecție. Datele în care aceasta va avea loc 21 (marți) și 23 (joi) ianuarie. Așadar în ambele zile, de la 20:00 sunteți așteptați în ghete! Dacă vrei să participi la selecții și să faci parte din Asociatia Clubul Sportiv Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului scrie un mesaj pe pagina asociației, care se află în link-ul de mai sus.

ACS Rapid FNG este pe locul 11 în clasament

Reamintim că ACS Rapid FNG joacă în liga a 4-a București, după ce a promovat în vara lui 2019. În acest moment, echipa susținută de băieții de la T2 se află pe locul 11 în clasament din 16 cu numai 19 puncte. Partea bună ar fi că un început promițător de retur i-ar putea duce pe băieți până pe locul 6 destul de ușor. Dat fiind faptul că de această poziție numai patru puncte sunt distanță.

Șanse teoretice la play-off

Partea proastă este că șansele la play-off, în acest moment, par pur teoretice. Pentru ca ele să crească, este foarte important să dați sfoară în țară legat de această acțiune de selecție. Și, cine știe, poate că Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului vor găsi antidotul sportiv pentru a le veni de hac celor de la csa steaua. O echipă obișnuită să rămână în liga a 4-a!