Gata, Mircea Lucescu a dat răspunsul legat de sosirea la FC Rapid 1923

Lucescu și Copos pentru Super Rapid
Lucescu și Copos pentru Super Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Mircea Lucescu (74 de ani) nu va prelua vreo funcţie la FC Rapid 1923. În ciuda anunţului repetat al primarului Dan Tudorache. „Il Luce” a precizat că va fi prezent în continuare la meciuri, dar nu va fi implicat oficial în activitatea echipei. Chiar dacă va continua să-l ajute cu sfaturi pe Pancu, dacă aceasta îi va cere.

Mircea Lucescu a făcut lumină în ceea ce privește viitorul său

Cel mai titrat antrenor român din istorie a fost chemat lângă Daniel Pancu, dar Lucescu va rămâne cel mult un consilier neoficial pentru antrenorul Rapidului. „Nu, nu. Nu se pune problema să vin. La stadion o să mă vedeți după ce se reiau meciurile. Rapid îl are pe Daniel Pancu, echipa are programul ei, va pleca în cantonament… Nu se pune problema să vin într-o funcție oficială”, a spus Mircea Lucescu, pentru Digi Sport.

Nici Victor Angelescu nu era convins de ipoteză

În această iarnă, legendarul tehnician a mai fost ofertat de Sion și Santos, dar negocierile n-au avut succes. Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a încercat să-l convingă pe Mircea Lucescu să vină la Rapid, dar a eșuat. Patronul Rapidului, Victor Angelescu, spune şi el că „Il luce” va rămâne în continuare în anturajul echipei: „Nu cred că Mircea Lucescu va fi la reunire. El oricum e lângă echipă, chiar dacă nu are o funcție oficială, și îi oferă sfaturi lui Daniel Pancu”, a spus Angelescu, pentru Digi Sport.