FC Rapid 1923 a plecat în cantonament cu 27 jucători! Delegația completă

FC Rapid 1923
FC Rapid 1923

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

FC Rapid 1923 a plecat în cantonamentul din Turcia având un lot de 27 de jucători și 13 membri ai stafului tehnic și administrativ. În Antalya, achipa lui Daniel Pancu va suține cinci partide amicale. Despre care deja am scris. Dintre acestea, două vor fi în aceeași zi. În lotul deplasat de Pancone nu se află decât două nume noi. Este vorba despre Valentin Alexandru, atacant deja transferat și Harrison Devenish, portar australian care a jucat fotbal la un colegiu din SUA și care, momentan, se află în probe.

FC Rapid 1923 ar trebui să rămână cu 23 de oameni

Cu toate că s-a stabilit lotul cu care se va aborda această perioadă de pregătire, este de așteptat să se mai facă anumite permutări. Cum Daniel Pancu a spus că în timpul sezonului ar dori să se bazeze pe maximum 23 de jucători, e de preconizat că Finica, Ignat sau Pănoiu, deși tineri de mare viitor, vor evolua mai mult și mai des la echipa secundă a clubului.

De asemenea, mai sunt nume care se pot despărți de club. Numai că, deocamdată, este greu de spus care vor fi acestea. Cel mai probabil, Pancu va decide după săptămânile din Turcia. Primul meci al FC Rapid 1923 va fi contra echipei de liga a 4-a germană, Saarbrücken, pe 27 ianuarie.

Foto: Facebook FC Rapid 1923