Daniel Pancu a adus în cantonament un atacant cu 44 de goluri!

Daniel Pancu l-a adus pe Nichifor Georgescu
Daniel Pancu l-a adus pe Nichifor Georgescu

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Daniel Pancu a mai adus un atacant. Numai că el se afla chiar în propria curte! Nichifor Andrei Georgescu, golgheterul de la Centrul de Performanță Rapid București, a fost chemat de către Daniel Pancu în cantonamentul din Antalya, anunță pagina de Facebook a clubului vișiniu. Nichifor deja a făcut primul antrenament sub conducera lui Daniel Pancu. Nichi (18 ani) a marcat 44 de goluri în prima parte a sezonului, 34 la Rapid U19 și 10 la echipa secundă, în Liga 4.

Daniel Pancu a renunțat la Roskopf

Atacantul nostru este cel de-al cincilea jucător din lot ce a evoluat la juniorii Rapidului. Alături de Virgil Drăghia, Alexandru Tătaru, Ștefan Pănoiu și Cristian Ignat. Pe postul de „vârf”, Nichi are concurență cu Valentin Alexandru și Brighton Labeau. Asta după ce argentinianul Roskopf nu a fost oprit de Pancone pentru cantonamentul din Antalya. În plus, mai mult ca sigur, sud-americanul se va despărți de FC Rapid 1923 în această iarnă. Așa cum deja am amintit, una dintre primele echipe interesate este Universitatea Cluj.

Alături de echipa secundă, Nichi a reușit să ajungă pe locul 3 în liga a 4-a București. Adică unul care, în proporție de 99 la sută va aduce accesul în play-off al vișiniilor. Acolo unde, să sperăm, că csa steaua va fi oprită în al treilea sezon la rând din drumul spre liga a 3-a.