BREAKING NEWS | Ziua în care se poate decide transferul lui Ioniță II!

Şumudică Ioniţă
Marius Şumudică a colaborat excelent cu Alex Ioniţă

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Alexandru Ioniță II își dorește o revenire „acasă”, la FC Rapid 1923. Acolo unde este așteptat de Daniel Pancu, care a declarat că îl primește cu brațele deschise. De altfel, Alex a avut și o primă reacție legată de subiect. În fapt, despre situația sa de la CS U Craiova, care nu este una deloc roz, conform celor spuse!

Alex Ioniță II, scos în decor de CS U Craiova!

Ioan Niculae îl vrea la Astra!

Lucrurile se complică însă, fiindcă Alex Ioniță II depinde de Astra, deși este sub contract cu CFR Cluj. Gruparea din Giurgiu a păstrat un procent de 20 la sută dintr-o eventuală vânzare a mijlocașului. Pe scurt, fără acordul Astrei Giurgiu, Alex nu poate fi transferat. Varianta FC Rapid 1923 este, în prezent, de domeniul fantasticului. Problema este, de fapt, că Ioan Niculae s-ar fi și confesat apropiaților: „Sunt nebun să-l las la FC Rapid 1923? Vine la Astra dacă nu-l mai dorește nimeni. Păi risc sa pierd bani aiurea? Nici vorbă. Dacă nu-l mai vrea Craiova și nici CFR Cluj, vine la Astra. Nu-l las în Liga 2 sub nicio formă”.
Oricare ar fi deznodământul, este clar că acesta se apropie! Și, cel mai probabil, până la finalul acestei săptămâni, dacă nu chiar pe 15 ianuarie, Alex va ști cu exactitate unde va juca în 2020.