BREAKING NEWS | Alex Ioniță II deturnat de… Gabi Tamaș?!

Alex Ioniţă
Alex Ioniţă nici nu vrea să audă de steaua!

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Alex Ionita II era principala tinta anuntata de Daniel Pancu pe piata transferurilor. Insa lucrurile par a se fi modificat in acest moment destul de serios. Asta pentru ca Gabi Tamas ar putea pleca de la Astra Giurgiu. E dorit insistent de Craiova! Fosta echipa a lui Victor Piturca pregateste schimbul iernii cu Astra Giurgiu. Oltenii vor sa il aduca pe Gabi Tamas in Banie, la schimb cu Alex Ionita, dupa cum scrie Fanatik, citat de sport.ro.

Ionita II este dorit cu insistenta de FC Rapid 1923

Desi presa il dadea ca si plecat la FC Rapid 1923, negocierile cu giulestenii nu s-au finalizat. Ionita n-a confirmat nici pe Oblemenco, dupa un an slab la CFR. Oltenii au acordul campioanei sa-l redirectioneze, in speranta ca va reusi sa-si recapete cea mai buna forma. Astfel, Alex Ionita are sanse mari sa ajunga la Astra Giurgiu, la schimb cu Gabriel Tamas. Ionita II a plecat de la Astra in ianuarie 2018 pentru un milion de euro. Mijlocasul ofensiv n-a reusit insa in niciun moment sa atinga acelasi nivel de forma de la Astra. A fost mult timp rezerva atat cu Dan Petrescu antrenor, cat si cu Conceicao, Papura sau Piturca.

Gabi Tamas nu isi mai doreste sa ramana la Astra Giurgiu

Ionita a mai jucat la Astra timp de 4 ani, in perioada 2014-2018. Alex e un produs al Rapidului, echipa unde ar fi vrut sa joace si in 2020. De cealalta parte, Tamas e nemultumit de problemele financiare de la Astra si cauta solutii de iesire. Fundasul si-ar fi dorit sa revina in Israel, la Hapoel Haifa, dar n-a primit nicio propunere concreta, asa ca varianta de a juca la Craiova pana la finalul sezonului ii surade.

2014 este anul in care Alex Ionita a plecat de la Rapid la Astra. Se intampla la inceputul anului, adica acum fix sase ani!