RESPECT | Gestul care a impresionat o țară întreagă! Vișiniii, alături de Albania

Pancu Albania
Pancu Albania

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Gest superb la meciul Concordia Chiajna – FC Rapid 1923 1-3! Rapidiștii au demonstrat că sunt alături de Albania și poporul albanez. Greu încercate de un cutremur devastator, pe 26 noiembrie, fapt redat de site-ul oficial al clubului. La jocul cu Concordia Chiajna, Ambasadorul Republicii Albania la București, E.S. Ilir Tepelena, și soprana Arlinda Morava au fost invitații speciali ai clubului vișiniu. Alături de ei, cu steagul Albaniei s-a pozat antrenorul Daniel Pancu, după cum se poate vedea în imaginea reprezentativă.

Jucătorii au purtat un banner cu site-ul unde Albania poate fi ajutată

De asemenea, jucătorii au ieșit cu un banner inscripționat cu mesajul „Solidaritate cu poporul albanez”. Însă și cu link-ul pe care îi puteți ajuta pe cei afectați de teribilul cutremur: e-albania.al/donate. Jucătorii au purtat banderole negre, cu drapelul albanez.  Este un gest, trebuie din nou punctat, extrem de frumos. Legătura dintre entități nu este deloc importantă.
Ce contează cu adevărat este faptul că rapidiștii au demonstrat că sunt, întâi de orice, oameni. Că sunt alături de semenii lor, ai noștri, ai oricărui om, într-un moment cumplit. Pentru asemenea gest, nu există decât un cuvânt adecvat: RESPECT! Un moment cu atât mai special pentru toți cei prezenți la fața locului cu cât FC Rapid 1923 a și câștigat partida.