VIDEO | Superbet aduce bucăți din Giulești acasă la tine. Legendele le au deja!

Bozovici trofeu Superbet
Bozovici trofeu Superbet

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Superbet a lansat o campanie minunată. Bucăți din bătrânul Giulești pot ajunge acasă la tine, pentru istorie. Daniel Pancu, Daniel Niculae, Răzvan Raț, Vladimir Bozovici, Rică Răducanu, Vasile Maftei sau Emmanuel Godfroid sunt doar câteva nume care au promovat această campanie superbă. Mărturia cea mai corectă stă în imaginile de mai jos, pe care vi le redăm în linkuri. Nu în ultimul rând, vă redăm și scriptic inițiativa pe care unul dintre cei mai importanți susținători ai Rapidului o are în acest final de an. Așa cum am prezentat deja în articolul de aici, patronul Superbet are sânge vișiniu. Și nu de azi, de ieri!

Superbet și ideea de a-ți aduce bucăți din Giulești acasă!

Există în Giulești o vorbă de când lumea. Adică din 1923, că lumea rapidiștilor atunci a început. Care zice că rapidist nu te faci, te naști. Că nu alegi tu cu cine să ții, Rapidul te alege. După 80 de ani de când a apărut el pe lume, Giuleștiul se află acum în reconstrucție. Ca să fie mai pregătit pentru 2020 și anii care vor urma după.

În primăvară, când au intrat cu macaralele și bormașinile pe stadion, am fost acolo și am salvat „bucăți” din Bătrânul Giulești: scaune, cărămizi și cărămizi de sticlă. Superbet, partener al FC Rapid 1923 în ultimul deceniu, inclusiv în cele mai grele perioade din istoria clubului, le oferă acum legendelor și fanilor clublui!

Un scaun de pe Giulești chiar merită pus în ramă, iar acum le scoatem în lume, să le înapoiem posesorilor de drept. Pentru că legenda trebuie să continue în casa ta!

CLIP VIDEO 1

CLIP VIDEO 2

Rămâneți pe 1923.ro pentru că vom continua să postăm atât detalii despre acest concurs, cât și despre parteneriatele pe care Superbet le are cu sportul în general și, mai ales, cu entitățile vișinii. Pentru că este deja cunoscută colaborarea pe care o are și echipa 1923.ro de la Victory Cup!