VIDEO | Colinde în memoria regretatului Nicu Corsicanu’

Galeria l-a comemorat pe Nicu Corsicanu'
Galeria l-a comemorat pe Nicu Corsicanu'

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Galeria Rapidului a avut o inițiativă specială înainte de Crăciun. Așa cum s-a întâmplat în atâtea zeci de rânduri de-a lungul deceniilor. Numai că de această dată a fost total diferit. Suporterii au pornit de dimineață să colinde membri emblematici ai galeriei din toate epocile. Momentul a avut însă o greutate aparte pentru că evenimentul în sine, pe lângă tradiția în sine pe care o are în spate, l-a comemorat pe Nicu Corsicanu’. Unul dintre cei mai cunoscuți suporteri pe care Rapidul i-a avut în ultimele decenii a trecut în neființă acum un an. Chiar în momentul în care era colindat…

Nicu Corsicanu’, comemorat de galeria Rapidului

Pentru a fi mai clar desfășurarea acestui eveniment, vă redăm comunicatul postat de pagina de Facebook a Peluzei Nord și distribuit de cea a FC Rapid 1923. Textul este unul scurt, dar imaginile video vorbesc mult mai bine despre ceea ce s-a consumat în zilele dinaintea Nașterii Domnului. Așa cum a postat și pagina oficială a vișiniilor, singura Galerie din România. Suntem de acord, se știe că rapidiștii sunt cei mai tari! La fel ca jucătorii. Pentru că o parte dintre fotbalitșii reprezentativi ai FC Rapid 1923 s-au alăturat acestei inițiative. Așa cum era de așteptat și așa cum, până la urmă, o cerea tradiția.

Extaz, fericire și recunoștință. Acestea sunt emoțiile pe care le-am trăit cu toții ieri, cu ocazia „Colindului Rapidist”.

Împreună cu o parte dintre jucători, am pornit la colindat prin București pentru a ne răsplăti gloriile din tribună.

Nu puteam sfârși ziua fără a-l omagia pe Nicu Corsicanu, unul dintre suporterii emblematici care și-au dedicat viața Rapidului și artizanul acestui colind.

Sărbători fericite, rapidiști!
Odihnește-te în pace, Nea Nicu!

VIDEO cu evenimentul

Pe 1923.ro afli to ce mișcă în sportul vișiniu și de Sărbători! Așa că, rămâi pe site și în această perioadă. Noi îți servim tot ce este important în materie de rapidism, direct pe tavă!