VIDEO / #azieozi de Crăciun! Bucuria lor, cel mai frumos cadou pentru noi

#azieozi
#azieozi

Sunt oameni care nu au nimic decât strada. Le oferă adăpost și suferință. Mai rar bucurii. Ideea acestei campanii, #azieozi, pornită în 2005 din ideea câtorva prieteni, a avut ca scop tocmai înmulțirea, pe cât posibil, a acestor bucurii. Suntem un grup de oameni, din fericire din ce în ce mai mare, care se străduiește, ca măcar de Crăciun și de Paște, acești oameni loviți greu de soartă să poată schița un zâmbet. Imaginile grăitoare sunt în filmulețul atașat. #azieozi este o campanie gândită pentru oamenii străzii, pentru ca ei să poată mânca ceva decent, ceva bun, măcar câteva zile în preajma acestor Sfinte Sărbători.

#azieozi

Alimentele pe care le punem în fiecare pachet par, poate, pentru mulți dintre noi ceva banal. Pentru că noi, chiar dacă așa ni se pare uneori, nu ne luptăm zi de zi să mergem mai departe. Atunci când stai în stradă, iar un duș sau o pătură curată sunt luxuri inimaginabile, te mulțumești și cu un colț de pâine uscată. Vrem ca prin #azieozi să le ștergem aceste gânduri semenilor noștri, măcar pentru câteva zile. Iar cu ajutorul fiecăruia dintre voi am reușit și vom reuși în continuare să aducem cât mai multă bucurie! Mai mult, este pentru fiecare dintre noi o lecție

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Nicolae Vasile, promotor al acestei acțiuni!

Așadar, așa cum se vede și din imaginea atașată, campaniei #azieozi i-a răspuns prezent în trecut inclusiv fostul căpitan al Rapidului, Nicolae Vasile. Pentru că, așa cum Niky ne-a arătat de nenumărate ori, niciodată nu ești prea important pentru a fi om. Ca de altfel cum a demonstrat fiecare dintre sutele de oameni care s-au implicat în acești 14 ani în care am adus puțină speranță. Mai jos sunt imaginile despre care vorbeam puțin mai înainte, dar și detaliile de care are nevoie fiecare dintre cei care dorește să ajute.

#azieozi

Cine dorește să susțină financiar cauza are următoarele opțiuni:

  • Transfer bancar: RO65INGB0000999900852856 deschis la ING BANK, sucursala Obregia, pe numele Leasa Dragos Ionut
  • Revolut: 0772141821
  • Paypal: rapid@1923.ro

Cine dorește să participe la cumpărături, împachetatul și distribuirea produselor:

  • Mihai Urda (telefon 0754 374 979)