SONDAJ / Pe cine îți dorești cel mai mult la FC Rapid 1923?

FC Rapid 1923
FC Rapid 1923

Mai este destul până se reunește echipa, însă s-au vehiculat deja patru nume importante care ar putea juca la FC Rapid 1923 din 2020. Desigur, vor mai fi și alții care vor fi puși pe listă și cu care se va negocia. Deocamdată, cu Alex Ioniță II în capul listei și confirmat de Daniel Pancu, la nivel de interes, continuând cu Valentin Alexandru, Cristi Bud și Eric – ultimul numai la nivel declarativ, vă propunem un sondaj interesant.

1923.ro încearcă să afle care este cel mai dorit de voi la echipă. Deocamdată dintre cei patru. Vă rugăm ca atunci când votați să nu țineți cont, neapărat, doar de latura subiectivă și de cea a necesității în echipă.

Pe cine vreți cel mai mult la FC Rapid 1923?

Toți patru sunt fotbaliști de creație sau de finalizare, cu experiență bună. Mai ales în Liga 1, dar și în liga a doua. Rămâne de văzut care dintre ei va veni, dacă va veni, în Regie. Până atunci, sondajul de mai jos este unul care, în mod cert, va fi văzut și de conducere. Nu spunem că se va ține neapărat. Numai că, așa cum v-am obișnuit, noi facem cel mai bine auzită vocea suporterilor rapidiști de pretutindeni. Dacă aveți altă oțiune, lăsați numele într-un comentariu pe Facebook!

Care ar fi cel mai important transfer pe care FC Rapid 1923 l-ar face?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
CITEȘTE ȘI  FC Rapid 1923 II - FC Dinamo II 1-0. Victorie adusă de Ernest!