NEWS ALERT | Rapid conduce detașat în topul suporterilor intelectuali și urbani

Fotbal Club Rapid Regie România
Fotbal Club Rapid susţinută de suporteri în Regie, cei mai tari din România

Rezultatele unui sondaj extrem de interesant au fost postate pe pagina de Facebook a celor de la FC Rapid 1923. Cum el este unul extrem de relevant în ceea ce privește simpatiile sportive ale iubitorilor de fotbal din România, 1923.ro vi le redă integral. Asta pentru a risipi, o dată pentru totdeauna, ideea că iubirea pentru Rapid nu este una pe măsură la nivel național. Cel puțin când vorbim de cele mai relevante medii, mai ales în ceea ce privește exprimarea la meciuri.

Rezultatele sondajului în ceea ce privește simpatia pentru Rapid

Sondajul realizat de GfK la nivel național, privind suporterii din România, a scos la iveală câteva aspecte extrem de interesante.

📌 Rapid are cei mai mulți simpatizanți din București: 27%, peste fcsb (13%) și Dinamo (13%). Adică fix dublu!

📌 Rapid domină și Muntenia. Unde 33% din participanții la sondaj sunt simpatizanți ai giuleștenilor, peste steaua (28%) și CFR Cluj (5%).

📌 în localitățile mari, de peste 200.000 de locuitori, Rapid are 13% din simpatizanți. Sub CSU Craiova (17%), dar peste Dinamo (8%).

📌 Rapid are cei mai mulți suporteri cu educație superioară (40%). Peste steaua (24%) sau CFR (23%).

📌 Doar 2% dintre rapidiști au declarat că nu au niciun venit, departe de steaua (14%), CFR (10%) și FCSB (8%).

Sondajul comandat de GSP a fost realizat pe un eșantion de 1.000 de respondenți, la nivel național (urban și rural), cu vârsta între 14-65 de ani, interesați de sport și susținători ai unei echipe de fotbal.

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!