Marea reconciliere? Daniel Pancu: „Să fie pace în Giulești!”

Pancu Tudorache
Pancu Tudorache

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Nu mai este un secret că, în ultimul timp, direct sau indirect, Daniel Pancu și primarul Dan Tudorache s-au înțepat sau chiar atacat reciproc. Cu toate acestea, cu un singur meci oficial care rămâne să se joace în 2019, cel din weekend, din deplasare de la Chiajna, un pas mare s-a făcut. Mai exact, Pancone a postat pe pagina personală de Instagram un instantaneu în care apare alături de edil. Mai important decât atât, descrierea fotografiei este următoarea: „Să fie pace în Giulești!”

Mircea Lucescu este așteptat și de Pancu și de Tudorache

Noi interpretăm nu doar mesajul, ci întreaga postare, ca pe un semn minunat! În ceea ce privește combaterea ultimelor tensiuni care s-au perindat pe la FC Rapid 1923. Cu atât mai mult cu cât activitatea lui Daniel Pancu pe site-urile de socializare nu este una prea intensă. Rămâne de văzut ce urmează pentru vișinii. Mai ales că Mircea Lucescu încă este așteptat să dea un răspuns. O dată cooptat în conducere, destinul echipei și al clubului, în fond, ar putea lua cu totul și cu totul altă turnură. Pozitivă, evident.

Partea cea mai bună este că atât Pancone, cât mai ales omul politic, îl așteaptă cu brațele deschise alături de acest proiect. Acest lucru reiese clar din declarațiile celor doi!