Gest minunat al rapidiștilor de Moș Nicolae: au făcut copii fericiți!

fc rapid 1923 mos nicolae
fc rapid 1923 mos nicolae

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Jucători și membri ai staff-ului de la FC Rapid 1923 au făcut o surpriză minunată unor micuți de Moș Nicolae. Evenimentul care s-a consumat pe 6 decembrie a fost descris, cel mai bine, pe pagina oficială de Facebook a clubului.

„Astăzi, am petrecut o dimineață superbă, alături de micuții de la „Casa de copii Sf. Ștefan”, niște copii extrem de frumoși și de talentați. Daniel Pancu, Ovidiu Burcă, Virgil Drăghia, Lucian Goge, Ionuț Voicu, Alex Iacob, dar și juniorii Adrian Nițu, Rareș Ilie și Cristian Ignat, alături de Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, le-au oferit micuților cadouri, iar aceștia i-au răsplătit cu „Glasul roților de tren” și cu un spectacol de colinde. Cu această ocazie, le urăm un călduros #LaMultiAni tuturor celor ce își serbează ziua onomastică, de Sf. Nicolae.”

Moș Nicolae, prilej de maximă bucurie pentru micuți

Cu alte cuvinte, cei mai importanți oameni de pe teren, de pe bancă, din conducere, dar și de lângă echipă nu au lipsit de la acest eveniment. Un gest care, într-adevăr, trebuie merită promovat și, mai ales, lăudat. Bucuria de pe fețele micuților este, pentru toată lumea, cea mai frumoasă răsplată. Fapt pe care îl iau la cunoștință, instant, toți cei implicați în această superbă inițiativă.