Gânduri pentru 2020. La Mulți Ani rapidiști, oriunde v-ați afla!

Rapid Giuleşti 2020
CS Rapid ar putea beneficia curând de bazinul din Giulești 2020

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

2019 nu a fost neapărat un an grozav din perspectivă rapidistă. Dacă ne gândim la multitudinea de incertitudini și conflicte. Mocnite sau nu… Însă nici nu putem spune că a fost unul tocmai rău. Explicăm de ce imediat. Cert este că de acum gândurile ne zboară spre 2020. Un an simetric, cumva rotund, care trebuie să orânduiască câteva lucruri care ne-ar putea aduce foarte multe bucurii.

În anul ce vine, în mod normal, vom avea un stadion nou-nouț. O situație pe care nici cel mai optimist dintre noi, să fim sinceri, nu și-o imagina nici măcar acum un an. Însă la începutul lui 2019 procesul de metamorfoză a legendarului „bătrân” născut acum 80 de ani a început ireversibil. În primul rând pentru asta anul ce trece a fost unul reușit!

2020 să vină și cu o promovare, pe lângă un nou Giulești!

Mai cu seamă, de aia 2020 ar trebui să fie special. Fiindcă, în premieră, în acest an, se vor juca meciuri de fotbal în noua casă a rapidiștilor. În rest, ce să ne mai aducă 2020? Pe FC Rapid 1923 în Liga 1, cu Daniel Pancu antrenor! Evident, toată lumea își dorește asta. La fel cum ne dorim din suflet și să scăpăm de procesele fratricide care macină structura entităților rapidiste.

Poate că anul ce vine va fi și anul în care rapidiștii vor fi din nou un tot, o forță de care se va teme din nou toată România – în termeni sportivi! – și poate, pe alocuri, chiar Europa. Visăm, de ce nu?! Asta cu fotbalul… Poate în 2020 se vor întâmpla niște mici miracole și  echipele de handbal și volei feminin nu vor retrograda din nou din primul eșalon…

Un ProRapid nou și legendele aproape!

Poate că în 2020 vom revedea un ProRapid ca acum câțiva ani, gata să servească sportul rapidist de la cea mai mică grupă de copiii și până la echipele de seniori. Poate că din 2020 vom vedea din nou cum legendele noastre vor fi din nou la un loc, sub aceeași umbrelă, lucrând împreună nu doar pentru a repune imensa locomotivă pe șinele succesului, cât mai ales pentru a-i da viteză maximă, în așa fel încât să nu mai poată fi frânată de nimic…

Ce frumos ar fi! Nu de alta, dar noi rapidiștii am fost mereu faimoși pentru modul în care strângem legendele în jurul proiectelor sportive în derulare. Ce frumos ar fi ca nimeni să nu mai fie uitat, dintre cei care au scris, cu litere de aur, indiferent de sport, istoria vișinie.

Dincolo de orice, în primul rând sănătate și fericire!

Gânduri și iar gânduri pentru un an frumos și aparent plin de semnificații… Dincolo de toate însă, echipa 1923.ro vă dorește să fiți sănătoși fiecare în parte, alături de toți cei dragi, să fiți fericiți și să primiți absolut tot ceea ce aveți nevoie din ceea ce vă doriți. Până la urmă dacă suntem bine cu toții, dacă vibrațiile pozitive ne vor domina, dacă vom fi plini de credință și de intenții curate, restul bucuriilor nu au cum să nu vină. E atât de simplu!

LA MULȚI ANI TUTUROR!

Mircea Dominte

1923.ro