Claudia Lupescu și Andreea Trăilă, două exemple pentru sport

Claudia Lupescu CS Rapid
Claudia Lupescu CS Rapid

Din păcate, CS Rapid nu merge de mult timp așa cum ne dorim. Atunci când vorbim despre sport de echipă. Cu toate astea, aceste detalii nu împiedică ca în viața celor două echipe să fie implicate sportive de cea mai înaltă calitate umană. În primul rând vorbim despre Claudia Lupescu.

Om de bază în echipa de volei feminin, aceasta a făcut un sacrificiu enorm în partida pierdută în deplasare, 1-3 cu CSM Medgidia. Cu toate că s-a lovit serios la genunchi, fiind suspectă de leziune a meniscului, sportiva nu a abandonat. A fost bandajată și supusă unui procedeu de acupunctură și nici măcar nu a conceput să nu termine meciul pe teren.

Orice sport cere sacrificii…

Putea să ridice mâna, să nu mai continue. La urma urmei, CS Rapid stă rău în clasament și nici în meciul ăla nu erau perspective extraordinare. Cu toate astea, Claudia a preferat să nu spună pas. Ci să lupte dincolo de ultima picătură de energie. Iar efortul ei s-a văzut pe deplin în joc. Acolo unde nu a arătat vreun pic de teamă. Cu toate că știm cât de nasoală e pentru articulații o surpafață precum parchetul.

Andreea Trăilă și-a donat tricoul copiilor de la CS Rapid

În afară de ea, trebuie, neapărat, să o aducem în discuție și pe Andreea Trăilă. Componentă de bază a naționalei de handbal feminin, ea a fost la rândul ei ținută pe tușă luni bune din cauza unei accidentări teribile la genunchi. Acum, după ce greul a trecut, frumoas blondă s-a implicat în campania de ajutorare financiară a centrului de copii și juniori.

CITEȘTE ȘI  Rapid - Gloria Buzău 24-25. Înfrângerea care întrerupe seria pozitivă

Concret, Andreea și-a scos tricoul semnat la licitație, iar acesta a fost achiziționat de fanul care a oferit cel mai mult, iar suma a fost folosită pentru cumpărarea de produse sportive juniorilor în cauză. Felicitări, fetelor!

VIDEO cu Andreea Trăilă, un exemplu pentru sport