INFO / Concordia Chiajna – FC Rapid 1923. Ultimul meci oficial al anului 2019

FC Rapid - Petrolul, Bella Ciao
FC Rapid - Petrolul, Bella Ciao

Concordia Chiajna – FC Rapid 1923 este ultimul meci oficial pe care vișiniii îl joacă în 2019. De aia vă oferim toate informațiile necesare pentru a putea fi acolo, la fața locului. Partida se va juca la Chiajna, pe 7 decembrie, începând cu ora 16. Biletele se pot găsi la stadionul din localitatea ilfoveană.

elefant.ro%20

Cum Chiajna este la o aruncătură de băț de București, nu este neapărat necesar să primiți instrucțiuni pentru cum se ajunge acolo. Totuși, pentru a fi siguri, că și cei care nu au un mijloc de transport propriu, vor ajunge acolo, trebuie spus că autobuzul care ajunge la teren este R434.

FC Rapid 1923 a învins cu scorul de 3-1 în tur, în Regie

Acesta poate fi luat de la Lujerului, iar pentru a ajunge la stadion trebuie sa coborati la biserica. Mergeti cu incredere, chiar daca nu aveti loc în galerie, ca din Chiajna oricum nu se ducea nimeni la meci nici în Liga 1… În tur, FC Rapid 1923 a învins cu 3-1, așa că ascendentul moral există.

Va fi un test extrem de important pentru Daniel Pancu! Mai ales că la finalul acestui meci s-ar putea confirma sosirea lui Mircea Lucescu la echipă. Cu un succes, coroborat cu o înfrângere a celor de la CS Mioveni la Reșița, rapidștii ar termina anul 2019 pe locul 2. Loc promovabil direct!