BREAKING NEWS | Victor Pițurcă i-a dat undă verde lui Ioniță II către FC Rapid 1923!

Piturca il lasa pe Ionita II la FC Rapid 1923
Piturca il lasa pe Ionita II la FC Rapid 1923

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Despre sosirea lui Alexandru Ioniță II în Regie 1923.ro a scris deja. Acum, Victor Pițurcă întărește și mai mult această ipoteză. Daniel Pancu şi l-a dorit pe Alexandru Ioniţă II în lot încă din vară, când FC Rapid 1923 a promovat în Liga 2. Însă trecerea de la campioana CFR Cluj la o echipă nou-ajunsă în eşalonul secund era un pas mult prea mare în spate făcut de mijlocaşul plecat de la echipa giuleşteană la începutul anului 2014. Ioniţă II e, acum, aproape de revenirea la clubul de suflet.

Ioniță II a ajuns în vară la Craiova, sub formă de împrumut

Alex Ioniţă II a ajuns în vară, sub formă de împrumut, la U Craiova, unde nu s-a acomodat şi a fost utilizat foarte puţin atât de Corneliu Papură, cât şi de Victor Pițurcă. Mijlocaşul nu mai e dorit în Bănie, la CFR Cluj, club de care aparţine, are şanse minime să fie păstrat de Dan Petrescu, astfel că în această iarnă va semna cu un nou club. Cel mai probabil, acesta va fi FC Rapid 1923, echipă care a terminat prima parte a sezonului pe locul 3 în Liga 2 şi care ţinteşte promovarea în Liga 1.

Pițurcă despre Ioniţă: ”Sunt de acord să plece, are nevoie de meciuri”

„Mai sunt jucători care nu vor mai face parte din lot. Dacă vrei un lot puternic, trebuie să îţi asumi şi nişte pierderi. Clubul a câştigat deja bani foarte mulţi. Ioniţă II nu a prea făcut parte din lot. Nu a reacţionat aşa cum speram şi cred că şi pentru el ar fi bine să joace în altă parte. Eu sunt de acord ca el să plece, fiindcă are nevoie de meciuri”, a spus, vineri, Victor Pițurcă despre situaţia lui Alexandru Ioniţă. Mijlocaş care a fost folosit de CSU Craiova în doar şase meciuri în Liga 1. În patru dintre ele a intrat pe teren din postura de rezervă.

Ioniţă II îşi doreşte să revină la Bucureşti, acasă, şi din motive personale. Iubita sa este gravidă, iar la începutul anului următor va naşte un băieţel.

Sursă: liga2.prosport.ro