BREAKING NEWS | Cele mai noi imagini cu stadionul Giulești

Stadion Giulești Rapid decembrie 2019
Stadion Giulești Rapid decembrie 2019

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

CNI a publicat cele mai noi imagini cu lucrările de la stadionul Giulești pe pagina de Facebook. Compania Națională de Investiții arată, desigur, cum stă treaba la toate cele trei arene la care se întreprind lucrări de reconstrucție. Noi însă vă prezentăm, așa cum este logic, doar ceea ce ne interesează. Partea îmbucurătoare a fotografiilor este că, așa cum se vede, lucrările avansează. Așa, ca la final de an.

La fix capătul lui 2019. An în care a început și demolarea bătrânului Giulești. Nu știm dacă el va fi gata până la EURO 2020. Nici măcar nu știm dacă va fi dat în folosință până la începutul sezonului competițional 2020-2021. Cel în care, FC Rapid 1923 ar putea juca în prima ligă.

Galerie foto cu cele mai noi imagini de la Giulești

În mod aproape sigur însă, stadionul pare să fie finalizat, totuși, în maximum un an. Până atunci însă, vă invităm să vă delectați cu imaginile proaspete. Asta dacă nu cumva ați avut voi drum prin Giulești, chiar pe lângă Podul Grant, ca să puteți vedea, cu ochii voștri, cum mai merg lucrurile. Oricum însă, e clar că vizibilitatea avută, chiar și dacă ați trecut pe acolo, nu e la fel de bine ca în fotografiile ce urmează.