VOCEA SUPORTERULUI | 1923.ro vă redă cele mai bune comentarii

1923.ro
1923.ro

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Pentru că 1923.ro este site-ul suporterilor rapidiști de pretutindeni are grijă ca aceștia să fie mereu informați și cât mai vizibili! De aceea, echipa noastră și-a propus să redea cele mai interesante și bine scrise comentarii scrise de fanii celor de la FC Rapid 1923. Pentru că atunci când pierzi cu 3-2 pe terenul celor de la Sportul Snagov, echipă care avea numai cinci puncte, mai puține decât strânsese inclusiv retrasa Daco-Getica, toată lumea e vinovată. Iar fanii au tot dreptul să își facă suferința cunoscută! Așadar, lectură plăcută! Mai mult, așteptăm părerea fiecăruia dintre voi!

Vocea suporterului pe 1923.ro

  • Alex Vaideanu: „La fiecare interviu tot ziceai ca noi încă nu am jucat cu ultimile clasate, uite ca am început sa jucam și cu ultimile clasate, și am luat un punct in 3 meciuri, cred ca ar trebui sa ne fie mai mult frica de ultimile clasate decât de primele.”
  • Dani Draghici: „Iertate fie-mi vorbele mai apăsate și spuse de pe margine, însă, după ce echipa practica un joc fără orizont, fără pic de structura și total necalibrat la jocul și așezarea adversarului, declarația ta, Pancone, seamănă mai degrabă desprinsa dintr-o realitate paralela. Cine altcineva poarta responsabilitatea?! Dacă într-o orchestra violonistul sau toboșarul nu interpretează bine partitura, este de datoria dirijorului sa ii aducă pe drumul cel bun, sau, dacă nu sunt pricepuți, sa caute alții mai buni. Și dacă nici alții mai buni nu se găsesc, dai spectacole în corturi de nunti și nu mai spui ca poți oricând concerta la Scala din Milano.”

Pro și contra lui Daniel Pancu

  • Ionuț Șerban: „Eu zic sa se aduca 11 jucatori capabili… Voi nu vedeti ca, cu epavele astea nu se poate promova? DACA vine Alexa da el gol in locul lui Labeau sau Draghiceanu nu se mai accidenteaza dupa 20 de minute?”
  • Toth Paul: „Liga 1 peste 2 ani. Valoare zerooo. Echipa zerooo. Vin meciuri tot mai grele. Peste 3-4 etape avem meci greu cu UTA. Ne bate UTA, daca jucam asa, la scor de neprezentare.”
  • Ivașcu Alexandru Tiberiu: „Este trist ca și rapidist ce sunt de 40 de ani să nu mă mai intereseze cu cine joacă Rapid! O echipă de zăpăciți debusolați antrenați de Pancu, pe care nu îl văd ajungând antrenor, cu tot respectul pentru cariera sa de jucător! Trebuie luați de coaie cine a adus asemenea jucători !!😪😪😪

Jucătorii, puși la zid

  • Cosmin Ciocoiu: „Rusine!!! Pic de caracter nu aveți! Voi nu va numiți FOTBALIȘTI, nici măcar unul din actualul lot! Voicu a fost cândva, însă nu mai poate…”
  • Horia Viorel: „Un singur lucru, de rapidist adevărat, care iubesc clubul 100 /100, ONOARE!!!! Acum ma întreb Burca, Florin, Pancu, cunosc acest cuvant sau orgoliul este mai mare??? Sa nu ne surprindă zilele astea sa auzim ca Burleanu, Dragomir sunt vinovați, nu antrenorul și conducerea!!! Păcat și iar păcat!!!”
  • Nicu Bolea: „Cine mai crede în promovare cu un astfel de antifotbal practicat de la începutul campionatului și cu astfel de jucători? Sa fim învinși de ultima clasata, suntem de râsul lumii!

Concluzii pentru viitor pe 1923.ro

Așadar, opt comentarii, considerate de noi cele mai complete și echilibrate dintre zecile curse după meci, au fost selectate. Nu încurajăm cele în care se aduc injurii de orice fel. Motiv pentru care vă invităm să vă spuneți părerea frumos și civilizat, chiar dacă dur. Indiferent pe cine considerați vinovat! Fiți siguri că vă veți face văzuți prin intermediul 1923.ro.