Vizita premierului Ludovic Orban la stadionul Giulesti

Giulești
Giulești

Astazi dimineata, o delegatie a gurvernului Romaniei avandu-i in frunte pe domnul Ludovic Orban si pe domnul consilier guvernamental Gheorghe Popescu a efectuat o vizita de lucru. Pentru a verifica stadiul lucrarilor la noul stadion Giulesti – Valentin Stanescu.

Premierul a fost instiintat de Cristian Erbasu, CEO al firmei de constructii care se ocupa de ridicarea stadionului de langa Podul Grant, ca lucrarile sunt in grafic. Si ca in septembrie-octombrie 2020 poate fi dat in folosinta Ministerului Transportului.

Mesajul lui Dumitru Erbașu pentru Ludovic Orban

Acesta din urma, a specificat totodata ca tribuna a 2-a poate fi marita ulterior finalizarii constructiei. In cazul in care se va ajunge la o intelegere cu Ministerul Transporturilor pentru dezafectarea liniilor de cale ferata din spatele tribunei. A dat astfel de inteles ca in privinta capacitatii stadionului nu se poate face nimic in momentul de fata.

„Macar sa ajunga ei (n.r. rapidistii) sa umple un stadion de 14.000 de locuri. Peste 14.000 de locuri se duc la Arena Nationala, iar daca va fi cazul acea tribuna poate fi extinsa. Daca vreodata se va putea acest lucru”, i-a transmis domnul Erbasu premierul Orban.

Ce se întâmplă cu tribuna a doua

Altfel, miercuri, reprezentanti ai galeriei se vor inalni la o sedinta cu membrii CNI pentru a prezenta proiectul referitor la modificare formei stadionului, iar 1923.ro o sa va tina la curent cu finalitatea acestui demers, foarte multi suporteri exprimandu-si nemultumirea legata de aspectul final al tribunei a 2-a, dincolo de nemultumirea fata de numarul de locuri considerat prea mic de catre o parte a suporterilor rapidisti.

Aspecte de la vizita de astazi puteti urmari in clipul publicat de Guvernul Romaniei pe pagina sa de Youtube:

CITEȘTE ȘI  FC Rapid 1923 - Dunărea Călărași 4-1. Patru meciuri. Patru victorii. 13-3 golaveraj: Mihai Iosif