VIDEO / 1923.ro câștigă derby-ul de la Victory Cup prin golul campionatului

1923.ro
1923.ro

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

1923.ro – Lazio București 10-0 la Victory Cup. În tur, atât a fost cu actualul loc 2, față de care am avut și nouă puncte avans. Mai rămăseseră trei înainte de returul direct, așa că emoțiile sunt pe măsură. Golgheterul Nicolae Vasile revine. Numai că începutul e de coșmar. 0-2, apoi 1-3 în favoarea adverarilor. Noroc cu cele două goluri ale lui Romeo Stancu, care au menținut un scor strâns înainte de pauză. Fiindcă apoi, 1923.ro a jucat ca în vremurile bune.

Niky a hărțuit în permanență apărarea lui Lazio și a reușit golul egalizator. Apoi a venit bomba anului. Adi Badea, proaspăt transferat la echipă, și-a aranjat frumos mingea și a tras cu stângul o ștachie ddin propria jumătate pe care portarul advers nici măcar nu a văzut-o. Uau! 4-3!

1923.ro mai are trei meciuri din sezonul regular

Scor care a și rămas până la final. O ultimă parte a meciului pe care ai noștri l-au controlat în bună parte, chiar dacă și Vali a oprit, de câteva ori, adversarul din drumul spre egalare. Am revenit la șase puncte în față și ne pregătim de ultimele trei etape. Evident, ultimele etape dinaintea play-off-ului. Pentru că, deși sunt numai 12 echipe, sezonul e lung. Cu 32 de meciuri de fiecare. Au trecut 19. Stăm bine! Mai jos vă redăm atât meciul integral, cât, mai ales, golul lui Adi Badea (dreapta jos). Într-un format extrem de interesant, pe care l-a montat Dragoș. N-are cum să nu vă placă!

VIDEO cu meciul împotriva celor de la Lazio

Golul fabulos marcat de Adi Badea