Stop cadru la final de tur! Finalul de tur al lui FC Rapid 1923

FC Rapid 1923
FC Rapid 1923

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

S-a jucat etapa a 18-a. Teoretic, penultima a turului. Pentru FC Rapid 1923, însă, aceasta a fost și practic. Fiindcă în etapa cu numărul 19, giuleștenii ar fi trebuit să înfrunte Daco-Getica. Numai că fostul Juventus din Colentina s-a retras din campionat, iar Pancu și ai lui au terminat oficial turul. Sigur, au doar 17 meciuri. Asta pentru că mai există o restanță cu Dunărea Călărași. Plus două deplasări din retur, la Constanța și Chiajna, înainte de finalul competițional al anului 2019. Numai că această victorie, 2-0, cu UTA a fost prea frumoasă pentru a nu fi marcată așa cum se cuvine.

FC Rapid 1923 este pe cai mari

FC Rapid 1923 a bătut și a legat trei victorii la rând. După 5-1 la Mioveni și 4-0 acasă cu Pandurii. Practic, băieții lui Pancone au, dacă punem și remiza 1-1 cu U Cluj la socoteală, patru meciuri consecutive fără înfrângere. Cu 31 de puncte s-au urcat pe locul 3 în clasament. Tocmai în spatele echipelor pe care le-au învins în ultima săptămână. Vorbim aici de UTA și CS Mioveni. Argeșenii au un gol mai mult marcat, dar același număr de puncte, iar arădenii au o lungime suplimentară și un meci în minus. Sigur, departe suntem de gândul de a spune că vișiniii sunt în pole-position la promovare. Însă acum ocupă unul dintre primele trei meciuri, iar jocul a început să meargă.

Turris – Petrolul 1-1, rezultat care i-a dus pe vișinii pe 3

Cu toate că, din păcate, atacanții nu produc încă la nivelul la care ar trebui. Există Hlistei, Drăghiceanu sau Sefer care fac o bună parte a jocului ofensiv. Mai ajută și adversarii. Că, de exemplu, tot într-o restanță, Turris și Petrolul au făcut 1-1 și așa au rămas în spatele echipei bucureștene. Nu știm pentru cât timp, dar noi considerăm că acest moment trebuie apreciat. FC Rapid 1923 trece prin clipe excelente și nu ar fi rău deloc să se mențină astfel până pe 7 decembrie. Atunci când se va da mult așteptata (sau nu) pauză de iarnă. Cu încă trei victorii, vișiniii ar deveni, într-adevăr, favorita primă la accederea în Liga 1. Atunci să vedeți ce va fi!

Ce mai este de jucat în 2019

Până una alta, vă prezentăm programul de final de an al echipei lui Pancone. Pentru că vrem să vă știm pregătiți! Mai ales că toate aceste partide se vor juca în deplasare. Din fericire, nu prea departe de București!

  • Dunărea Călărași – FC Rapid 1923, 27 noiembrie (restanță etapa a 11-a)
  • SSC Farul Constanța – FC Rapid 1923, 30 noiembrie (etapa a 20-a)
  • Concordia Chiajna – FC Rapid 1923, 7 decembrie (etapa a 21-a)