Încă un punct care poate aduce promovarea pentru FC Rapid 1923

Transfer FC Rapid 1923
Transfer FC Rapid 1923

Sunt puncte pe care le pierzi. Și puncte pe care le câștigi chiar dacă le… pierzi! Pare complicat, dar e mai simplu decât o adunare de bază. Așa cum am scris după meciul cu Ripensia Timișoara de acasă, că acel 0-0 poate fi punctul cu care FC Rapid 1923 va promova în Liga 1, acum consolidez acea opinie cu încă un, aparent, insipid 0-0.. De data asta pe terenul Dunării Călărași.

Când te uiți la clasament, dar mai ales la scor, ca suporter, te apasă un sentiment de tristețe, Bine, după ce vișiniii au câștigat trei la rând, dintre care două cu echipele de imediat mai sus, Mioveni și UTA, senzația e legitimă. Feroviarii treceau prin, de departe, cel mai bun moment al campionatului. Un campionat care a ajuns numai la mijloc momentan.

FC Rapid 1923 termină turul pe 3, cel care asigură prezența la baraj

Doar că trebuie știut că tocmai după astfel de momente e oarecum firesc să vină un declin. Dintr-o serie de trei deplasări ce urma, prima a venit într-o zi în care jocul de atac n-a prea mers. Rapidiștii nu trebuie să fie însă dezamăgiți de acest punct solitar. Pentru că el se pune peste cele 31 pe care echipa le avea și consolidează, cumva, locul 3.

Nu e neapărat poziția ideală la final, pentru că ea nu asigură decât un loc de baraj, dar la mijloc de sezon este fix ce trebuie. De aia, trebuie perceput acest rezultat ca unul pozitiv. Mai cu seamă că echipa a ajuns la al cincilea meci la rând fără înfrângere. Bilanțul nu este deloc de neglijat, fapt pentru care Daniel Pancu primește o nouă bilă albă.

2 meciuri mai are de jucat FC Rapid 1923 până la finalul anului. Pe 30 noiembrie la Constanța, cu SSC Farul. Peste o săptămână la Chiajna, contra celor de la Concordia. La o oră care va fi stabilită ulterior