Rapidiștii, superbi peste tot! Luptătorul MMA Drăgan a avut galerie la Berăria H

Întâmplător am ajuns la Berăria H pentru o gală de MMA. Prima pentru mine de acest fel, mai ales că eu, de obicei, apreciez mult mai mult kick-box-ul. Nu a fost neapărat ceva uau ca interes. Cu toate astea, am avut 17 meciuri, unele decente. Altele ilare, pentru că au fost și câțiva luptători ce păreau ajunși din întâmplare în cușcă. Ori poate că adversarii au fost mult prea puternici.

Până nu ești tu acolo, să ai contactul fizic, n-ai de unde ști. Articolul ăsta, revenind, este despre altceva. Despre meciul lui Mirel Drăgan. Poate că este un nume care nu vă spune mare lucru, dacă nu sunteți fani ai sporturilor de contact. Am aflat însă, pe loc, cine este când am văzut că, de departe, a avut cea mai înfocată susținere.

Luptătorul MMA le-a mulțumit celor care l-au susținut

Galerie, tobe, cântece, scandări. Vreo 30 de băieți l-au încurajat în permanență. Atât înainte să intre în ring, la meciul său de MMA, cât și după ce arbitrul i-a acordat victoria, în urma unui TKO de efect. Evident, mulțumirile sale, exprimate la microfon, au mers și către public. „Mulțumesc rapidiștilor care m-au susținut!”, se aude vocea plină de energie a luptătorului.

Normal, cine altcineva ar fi putut face o asemenea atmosferă, dacă nu un grup de rapidiști? Pe urmă am văzut că și toba e vișinie, încă un indiciu că nu trebuia să am vreun dubiu de la început. Un moment superb, care, fie vorba între noi, mai vezi pe stadion, dar nu la astfel de evenimente. Doar dacă în sală sunt, așa cum s-a întâmplat și acum, rapidiști. Rapidiștii sunt superbi indiferent de locație!

Nu de alta, dar pentru Mirel Drăgan și lupta a fost o idee mai ușoară. N-am vrea să îi știrbim din valoare, dar când ai un astfel de val de susținători, treaba n-are cum să nu meargă ca unsă. Măcar pentru energia pozitivă, în cantitate industrială, ce-ți este transmisă.