LIGA 4 / AFC Rapid și FC Rapid 1923 II au făcut instrucție cu adversarii

AFC Rapid
AFC Rapid

Etapa a 12-a din liga a 4-a București a fost de bun augur pentru rapidiști. Cel puțin pentru AFC Rapid și FC Rapid 1923 II. Grupările vișinii s-au impus la scor în aprtidele jucate. Echipa pregătită de Mihai Raicu a reușit abia a treia victorie a sezonului. Numai că asta a fost una extrem de clară, 7-2 cu Electrica. Formația apărută pe nepusă masă în al patrulea eșalon, după retragerea lui Carmen. Pentru rapidiști acesta a fost un bun prilej să își mai corecteze din golaverajul catastrofal. În acest moment, vișiniii se află pe locul 12, cu 12 puncte și cu un golaveraj de 20-40. Electrica este ultima cu 0 puncte.

FC Rapid 1923 II rămâne pe 3

Pe de altă parte, FC Rapid 1923 II își continuă marșul către play-off și către încurcarea stelei pentru al treilea an la rând. Puștii antrenați de Fane Grigorie au învins cu 4-1 în deplasare pe Asalt. Echipa de pe locul 4! Care și în acest moment păstrează un avans de trei lungimi față de locul 5, Progresul 2005! Așadar, victoria este una cu adevărat interesantă pentru satelitul formației susținute de Primăria Sectorului 1. Nu în ultimul rând, trebuie să amintim de ACS Rapid FNG. Din păcate, Frumoșii Nebuni par a fi în cădere liberă. Aceștia au pierdut dramatic meciul de pe terenul celor de la Metaloglobus II, scor 2-3. Un adversar, totuși, modest.

Urmează meciuri de senzație în liga 4

După seria de rezultate recente, FNG are șanse tot mai mici la play-off, rămânând cu numai 16 puncte. Doar patru peste echipa lui Horia Manoliu. În altă ordine de idei, Bucharest United se menține la egalitate cu csa steaua. După o nouă victorie. Cele două echipe au maximum de puncte după primele 12 etape. Cele două echipe se vor întâlni în etapa a 15-a. Fix în aceeași în care vom avea și meciul dintre echipa secundă a FC 1923 II și AFC.

CITEȘTE ȘI  Amintiri vișinii de pe Anfield Road: "Am fost marcat o perioadă"