FC Rapid 1923 – Pandurii Târgu Jiu 4-0. Cum vi se pare acum antrenorul Pancu?

Mioveni - FC Rapid 1923 1-5 Sondaj
Mioveni - FC Rapid 1923 1-5 Sondaj

Perioada proastă pare să se fi încheiat. Două victorii categorice pentru FC Rapid 1923. După 5-1 cu fruntașa CS Mioveni, în deplasare, vine și un 4-0. E drept, cu o echipă de pe ultimul loc, Pandurii Târgu Jiu. Ce contează? Acum două etape, Sportul Snagov era lanterna roșie și a bătut formația rapidistă cu 3-2. Deci, două victorii legate, care înseamnă enorm pentru moralul vișiniilor.

Nu ne vom mai concentra pe a-l lăuda pe Pancu. Ne gândim însă măcar că cei care l-au contestat cu atâta și atâta vehemență vor băga acum capul în pământ. Așa, măcar din bun simț. Nu neapărat ca struțul, că n-ar mai putea respira. Hlistei și nou-intratul Drăghiceanu au făcut cam tot jocul. Plus Labeau, care a dat o pasă de gol și un gol.

Urmează FC Rapid 1923 – UTA Arad

Francezul, o dezamăgire cruntă până acum, a început să acumuleze cifre de atacant. Că doar de aia este plătit cu mii de euro pe lună. În fine, urmează o nouă intermediară, o restanță, de fapt. Miercuri, de la ora 14, în Regie, nu mai vine Pandurii. Ci UTA! Noul lider și o echipă care, indubitabil, arată mult peste CS Mioveni. Va fi un meci de care pe care. Un succes ar pune-o pe FC Rapid 1923 serios în postura de favorită la promovare.

Cu Daniel Pancu antrenor, aceeași echipă poate deveni, în numai trei etape, dintr-o formație de pluton, care chiar juca execrabil, o echipă care poate readuce fotbal de Liga 1 pe Giulești. Și nu oricum, ci pe un stadion nou, care este așteptat în cursul anului viitor. Nu știm exact când, dar cert este că acum mai mult contează promovarea. Și, deci, meciul cu echipa din Arad. O nouă victorie ar fi de senzație. Una la scor, la fel ca ultimele două, ar fi, de-a dreptul, stelară. Nu știm dacă se poate asta. Însă și un 1-0 ne-ar „coafa” teribil!

CITEȘTE ȘI  Jucătorii de la FC Rapid 1923, declarații înainte de meciul cu Progresul Spartac