Farul a oprit seria de invincibilitate a FC Rapid 1923. Urmează Chiajna

FC Rapid 1923
FC Rapid 1923

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

3-1. Atât a fost SSC Farul Constanța – FC Rapid 1923. Un meci în care, sincer vorbind, vișiniii au contat prea puțin. Mult prea puțin decât ne obișnuiseră în meciurile precedente. În care au ținut la respect mai ales Mioveni și UTA. Pe Farul nu au reușit să o bată deloc în acest sezon, iar asta e pe undeva dureros. Mai ales că toată lumea știe câte bețe în roate ne-au pus constănțenii de-a lungul istoriei. În fine, e o înfrângere din care toată lumea ar trebui să învețe, mai ales pentru că vine un meci extrem de important.

Jucătorii de la FC Rapid 1923 u au prins o zi strălucită

Nu că e un mare derby la Concordia Chiajna… Însă este un adversar incomod, de luat în seamă și care, pe deasupra, mai joacă și pe propriul teren. Mai important decât orice însă, pentru rapidiști este ultimul meci competițional din 2019. Așa că o victorie ar șterge aproape complet impresia fadă care s-a creat după ultimele două meciuri.

Fără Hlistei, cu Jorza intrat abia după pauză și fără idei de joc, Drăghiceanu a fost singurul care a mișcat mai mult. Goge s-a străduit, Roskopf a încercat, în timp ce Lazăr și Piriz au fost catastrofali. Nici Sefer nu a jucat ca în zilele sale bune. Despre apărare, mai bine, nu ne dăm cu părerea. Rezultatul vorbește mult mai bine.

Noroc cu Timișoara!

La Constanța s-a produs reculul formei de zile mari pe care echipa a afișat-o în ultimele săptămâni. Sigur, nimic nu e pierdut, mai ales că și CS Mioveni a cedat acasă, 0-1, cu ASU Poli Timișoara. Însă la meciul cu Concordia Chiajna trebuie extrem de multă precauție și trei puncte. Pentru că o nouă înfrângere ar anula, practic, întreaga sumă de victorii obținute recent și ar readuce o potențială stare de tensiune în vestiar. Ceea ce, evident, nu ar avea de ce să își dorească nimeni din cadrul grupului.