Daniel Niculae: „Cu Pancu sau fara Pancu, echipa poate sa promoveze”

Niculae Maftei
Niculae şi Maftei în Băneasa

Daniel Niculae si Vasile Maftei au vorbit in emisiunea Digi Sport Matinal despre situatia Rapidului, una care nu le da suporterilor in acest moment sperante foarte mari la promovare.

Suporterii Rapidului au suferit mult de-a lungul timpului. Apoi, generatia mai noua a fost invatata cu performanta, asa ca rezultatele de acum nu le dau mari sperante. Dar, daca se vor remedia greselile facute, inca mai cred ca se poate promova. Chiar daca la acest moment jocul nu este cel care trebuie, cred ca se poate. Cu Pancu, fara Pancu, chiar nu conteaza.”

„Va fi foarte greu. UTA si-a asigurat un avans important asa ca meciul Mioveni – Rapid este foarte important pentru viitor. S-au facut greseli si ar trebui sa si le asume cei care le-au facut”, a completat Vasile Maftei.

„Daca la start s-ar fi spus ca e un an de tranzitie, in care ne acomodam cu Liga a 2-a. Dar s-au anuntat bugete mari, ca suntem cei mai tari, cei mai buni, normal ca asteptarile oamenilor au crescut”, a mai zis Nico, iar Maftei a parut sa aiba aceeasi opinie: „Eu, ca suporter, dupa declaratiile date, am crezut ca vom promova la pas”.

„Suporterul rapidist isi doreste ca la final jucatorii sa mearga la galerie si sa se uite in ochii fanilor. Daca ai facut tot ce se poate pe teren e in regula. Ori, au fost unele jocuri in care eu nu am simtit asta”, a incheiat Daniel Niculae.

CITEȘTE ȘI  Nicolae Grigore, primele declarații după semieșecul cu Ripensia