CS Rapid dă rateu după rateu în prima ligă. Eșecuri la handbal și volei

cs rapid
CS Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Echipa feminină de handbal Rapid București a pierdut pe teren propriu cu Măgura Cisnădie. Formație de cupele europene. Meciul s-a consumat în Liga Florilor, iar scorul a fost 28-23. Echipa utilizată de antrenoarea Carmen Amariei: Ungureanu, Arghir – Boljevic 7, Bazon 6, Bucă 2, Trifan 2, Lazăr 2, Carabulea 2, Chirigiu 1, Dăscălete 1, Dumitrașcu, Ionescu, Ilie, Preda, Livrinikj. Procentajul scăzut la finalizare, cu multe aruncări ratate, a fost una dintre problemele în jocul alb-vișiniilor, scrie pagina de Facebook Club Sportiv Rapid.

Nici de la volei veștile nu sunt mai bune, chiar dacă băieții au câștigat. Sâmbătă de dimineață, 9 noiembrie, la Sala Polivalentă Rapid a avut loc un interesant cuplaj voleibalistic. Evenimentul a fost deschis de echipa masculină a Rapidului care s-a impus, într-un meci contând pentru Divizia A2, contra celor de la Titanii București, cu scorul de 3-1 la seturi.

Înfrângere dură și la volei feminin pentru CS Rapid

După aceea, în Divizia A1 la feminin, Rapid a pierdut contra puternicei CSM Volei Alba Blaj cu 3-0 (25-14, 25-15, 25-15) însă sextetul condus de antrenorul Mihai Duță se omogenizează și se speră să atingă un vârf de formă sportivă în următoarele două săptămâni, când Căprioarele au două meciuri foarte importante, la Pitești și cu CSM Medgidia.

Succesul băieților este de menționat, numai că el vine în liga a doua. Acolo unde, e adevărat, și fetele erau zmeoaice anul trecut. Cu toate astea, trebuie să le susținem în continuare. Hai Rapid!