INFO / Bilete pentru meciul cu Universitatea Cluj și rezultatele etapei

De la FC Rapid 1923, la Barcelona!
De la FC Rapid 1923, la Barcelona!

UPDATE / Vă prezentăm toate rezultatele înregistrate în această etapă în liga a 2-a:

  • SSC Farul Constanța – Pandurii Târgu Jiu 5-0
  • Concordia Chhiajna – Sportul Snagov 2-0
  • CSM Reșița – Petrolul Ploiești 1-1
  • Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Dunărea Călărași 1-3
  • SCM Gloria Buzău – Metaloglobus București 1-2
  • ASU Politehnica Timișoara – FK Miercurea Ciuc 1-0
  • Campionii FC Argeș – UTA Arad 0-0

Turris Turnu Măgurele, una dintre așa-zisele pretendente la promovare, s-a încurcat iar. FC Rapid 1923 beneficiază de șansă înainte de duelul cu Universitatea Cluj. Mai exact, echipa din Teleorman, patronată de Dragnea jr., care a început ca din tun campionatul, dă acum rateu după rateu. Ultima ispravă s-a consumat contra celor de la Ripensia Timișoara. Cu toate că a condus la pauză, Turris nu a reușit să păstreze o cadență ridicată, așa că totul este, până la urmă, în favoarea giuleștenilor. Adică 3-3. Evident, mai important decât ce fac ceilalți este meciul pe care echipa lui Daniel Pancu îl are.

Bilete pentru meciul FC Rapid 1923 – U Cluj

Contra Universității Cluj, un adevărat derby istoric, rapidiștii vor juca duminică, pe 10 noiembrie, de la ora 12, în Regie. Pentru cei care încă nu au apucat să își ia bilet, recomandăm acest link, unde se pot găsi tichete care permit observarea de la fața locului a celor de la FC Rapid 1923. În acest moment, vișiniii se află pe locul 6, cu două meciuri în minus față de lider, și la nouă puncte în spatele lui CS Mioveni. De menționat este, însă, că echipa se află și la cinci puncte de Miercurea Ciuc, locul 15, primul retrogradabil! Sigur, noi pornim de la premisa că băieții lui Daniel Pancu vor obține trei puncte extrem de importante în această confruntare.

CITEȘTE ȘI  BULETIN MEDICAL | Cine va lipsi șase luni pentru FC Rapid 1923

Meciurile etapei

În această etapă s-au mai disputat o serie de meciuri interesante, cu care vă vom ține la curent. Cu roșu sunt marcate cele mai importante partide ale etapei. Mai ales  cel din urmă poate avea un impact deosebit în cursa de urmărire pe care FC Rapid 1923 o promite către locul 1. Încă de la acest meci cu Universitatea Cluj! CS Mioveni stă, după retragerea celor de la Daco-Getica.