Circ total la Rapid! După rezultatele catastrofale, suporterii au cerut demisia

rapid rapidiști spirit
Rapid, rapidiști şi istoria! Spirit!

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

CS Rapid la handbal feminin arată identic ca în ultimii ani. O echipă de zmeoaice în liga a doua, dar una de pisicuțe speriate după promovare. După 11 etape, cu Carmen Amariei antrenor, giuleștencele arată oribil în clasament. Adică ultimul loc, cu o victorie și zece înfrângeri. Nemulțumirea suporterilor, care au cerut demisia antrenorului, a explodat la ultima partidă.

Atunci când feroviarele au fost învinse categoric de ultima clasată, modesta Universitatea Cluj. Dreptatea este, din păcate, a fanilor. Ultimul loc… Ce urât sună! Totuși, pentru a nu mai bate monedă pe această prestație cu adevărat catastrofală, preferăm să punctăm cmesajul trimis de una dintre jucătoarele de bază.

Mesajul Alexandrei Trifan pentru fanii CS Rapid

Alexandra Trifan a marcat 27 de goluri în aceste partide, așa că îi putem da cuvântul. Mai ales că ea le cere fanilor să fie alături de echipă. Și, da, așa ar fi tare drăguț… Numai că răbdarea fiecăruia are o limită!

„Dragi suporteri, am văzut pe mai multe grupuri de facebook „rusine sa va fie”, sunteți praf”, „nu ne meritati”. Da, ne este rusine, da, nu este o situație cu care sa ne mândrim, mai ales ca jucam pentru un club cu co tradiție și o istorie atât de glorioasă. Insa de aici si pana sa cereți demisia doamnei profesoare credem că este cale lungă.” 

„Tot respectul si toată dragostea pentru domnul Robert Licu (unele dintre noi am reusit promovarea cu dumnealui), dar credem că acum suntem pe un drum cu adevarat bun si va rog sa aveti încredere si răbdare cu noi, căci din acest război nu are nimeni de câștigat, doar clubul de pierdut.”

„In același timp vreau sa va spun ca avem mare nevoie de voi suporterii noștri dragi (Imi aduc aminte cu emoție acum 2 ani, cand eram in Liga Națională si nu aveam cine stie ce rezultate dar umpleati tribuna a doua si ne spuneați capul sus noi suntem alături de voi) Si vreau sa cred ca din 2020 cu toții vom arăta altfel. IMPREUNA LA GREU!!!!Ale, ale Rapid victorie!!!”