Alegeri prezidențiale 2019 | TURUL II | Iohannis o spulberă pe Dăncilă

alegeri prezidentiale 2019 dancila iohannis
alegeri prezidentiale 2019 dancila iohannis

UPDATE | Alegeri prezidențiale 2019. Conform primelor exit poluri finale, candidatul Dreptei, Klaus Iohannisa „măcelărit-o” pe Viorica Dăncilă în turul II al alegerilor prezidențiale. Președintele în exercițiu pare să-și asigurat un nou mandat. Rezultatele nu sunt oficiale, pentru că voturile nu au fost numărate și validate. Numai că Iohannis se pare că a obținut 67 la sută din sufragii, în timp ce candidata de stânga 33 la sută. Rămâneți pe 1923.ro pentru detalii suplimentare și semnificative, ce ar putea urma!


Alegeri prezidențiale 2019. Turul II este în plină desfășurare, iar la finalul zilei, România va avea președinte pentru încă cinci ani. Nu că ar conta asta neapărat, dar măcar, fiind o zi atât de importantă pentru țara noastră, 1923.ro o tratează ca atare. Și vă ține la curent cu tot ce se întâmplă semnificativ cu ocazia acestui vot atât de așteptat și de dezbătut. De aia, la finalul articolului, vă propunem și un sondaj pentru a lua pulsul rapidiștilor în ceea ce privește opțiunile pentru viitorul țării.

Diaspora votează masiv, Klaus Iohannis conduce, aparent, detașat

Alegeri prezidențiale 2019. În Diasporă se votează masiv, mai mult decât în primul tur, iar duminică, ora 12 după-amiaza, deja erau 463.000 oameni care trecuseră pe la secții. Cu nu mai puțin de 100.000 peste ce s-a întâmplat în turul I. În ceea ce privește votul în țară, vom reveni cu date complete curând, pentru a vedea, exact, cum stau lucrurile. Cert este că la amiază, conform estimărilor, Klaus Iohannis avea undeva la 20 de procente în fața Vioricăi Dăncilă. Drept pentru care, în mod normal, președintele în exercițiu rămâne mare favorit pentru a-și asigura un nou mandat.

Cu cine mergi pentru aceste alegeri prezidențiale 2019?

Alegeri prezidențiale 2019. Cu alte cuvinte, vă invităm, mai jos, să răspundeți la sondajul pe care echipa 1923.ro l-a lansat pentru a lua pulsul potențialilor alegători rapidiști care vizitează zilnic această pagină.

Cu cine votezi?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

Foto: Octav Ganea

 

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!