Rapid, prima victorie din sezon! În același timp, catastrofă în derby-ul din etapa 1

rapid rapidiști spirit
Rapid, rapidiști şi istoria! Spirit!

Echipa feminină de handbal Rapid București a reușit primul succes al stagiunii, în Liga Națională. Giuleștencele s-au impus în derby-ul nou promovatelor împotriva celor de la AHCM Slobozia. Cu scorul de 18-17 (10-5). Dăruirea fetelor noastre a fost exemplară, iar apărarea, magistral condusă de Paula Ungureanu, a funcționat la parametri maximali. Paula Ungureanu a avut 20 de intervenții, ceea ce a ajutat echipa foarte mult, scrie pagina de Facebook Club Sporti Rapid București.

Primele puncte pentru echipa de handbal fete a CS Rapid

Jasna Boljevic și Raluca Dăscălete au marcat câte patru goluri, iar Elena Livrinikj a punctat de trei ori. Tabela rapidistă s-a completat cu golurile înscrise de Trifan și Carabulea, ambele câte două, Bazon, Marina Ilie și Chirigiu câte un gol. Rapidistele au pus în scenă și combinații spectaculoase, cu apariția extremei Carabulea pe pivot, iar Marina Ilie a marcat un gol cu mâna dreaptă, din extrema dreaptă. A contribuit din plin și linia de 9 metri, iar apărarea a fost fundamentul acestui succes. Acestea au fost primele puncte obținute de rapidiste în ediția 2019-2020 a Ligii Naționale.

Dinamo a câștigat cu 3-0 la volei feminin

Evident, nu puteau fi doar vești bune pentru sportul rapidist în acest weekend. Cu toate că ne-ar fi plăcut… Într-un alt meci, vineri după-amiază, la volei feminin, Dinamo – Rapid s-a terminat 3-0. A fost prima etapă a campionatului. Să sperăm că pe viitor fetele își iau revanșa și vor aduce cât mai multe pșuncte posibil în Giulești. Inclusiv în derby-urile de tradiție. 

CITEȘTE ȘI  DECLARAȚII | Trei titulari, reacții sincere după meciul cu Ripensia