LIGA 4 / Frumoșii Nebuni pierd derby-ul de play-off, AFC Rapid face egal

ACS Rapid FNG
ACS Rapid FNG

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

UPDATE / Weekendul a fost, până la urmă, amestecat pentru cele trei Rapid. Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului, au cedat cu 2-6 în cel mai dificil meci al zilei în fața celor de la Progresul 2005, contracandidată la accesul în play-off. Echipa secudă a clubului prezidat de Ovidiu Burcă s-a impus lejer, 4-0, cu Sportivii, în timp ce băieții lui Mihai Raicu, de la AFC, au scos un punct cu CS FC Dinamo, după ce au condus cu 1-0 la pauză. Scor final: 1-1.


Numitorul comun al acestui sezon de liga a 4-a este, pentru rapidiști, același: oprirea csa steaua pentru al treilea an la rând din drumul spre eșalonul 3. Cum era, oarecum de așteptat, FC Rapid 1923 II are cele mai mari șanse să pună piedici, fiind în acest moment pe loc de play-off. Șanse bune pentru a intra în primele 4 păstrează și ACS Rapid FNG. Nu la fel de mari, dar ele există. Din păcate, AFC Rapid face, încă, doar figurație. Pentru a înțelege mai bine asta, să facem o recapitulare a rezultatelor din etapa trecută, dar și la pozițiile pe care cele trei le ocupă în clasament.

Cum arată clasamentul în liga 4 București după fix 10 etape

  • ACS Rapid FNG – AS Romprim 4-1
  • AFC Rapid – CS Progresul 2005 0-4
  • Power Team – FC Rapid 1923 II 1-4

Cu alte cuvinte, după 10 etape, iată cum arată și pozițiile în clasament pe care cele trei le ocupă:


3. FC Rapid 1923 II – 25 puncte


7. ACS Rapid FNG – 16 puncte


12. AFC Rapid – 8 puncte

În cazul în care doriți să vizualizați clasamentul complet, o puteți face aici. Noi acum vă prezentam cu cine joacă cele trei echipe în etapa a 11-a și care este programul meciurilor.

Meciurile pe care cele trei Rapid le au de jucat

  • 25 octombrie 2019, ora 15, Baza Sportivă Țiriac, Frumoșii Nebuni se deplasează pe terenul celor de la Progresul 2005, un adevărat derby pentru locul 4;
  • 25 octombrie 2019, ora 15, echipa lui Fane Grigorie joacă pe terenul din Coresi contra celor de la Sportivii București;
  • 25 octombrie, ora 17, formația pregătită de Mihai Raicu se deplasează pe același teren Ion Țiriac, pentru un derby al suferinței cu CS FC Dinamo.

Programul complet al etapei poate fi găsit aici.

Rămâi pe 1923.ro pentru a fi la curent de îndată cu toate cele trei rezultate din partidele prezentate mai sus. Scoruri care, sperăm, să ne facă să sperăm la blocarea stelei pentru încă un an. Așa cum s-a întâmplat în s-a întâmplat în campaniile precedente cu Academia și Carmen. Acum în pole position este, totuși, Bucharest United. Însă nu ar fi rău dacă ar pune și rapidiștii umărul.