Nouă puncte avans! 1923.ro – Los Patrones 2-1. Trofeul e la șapte meciuri distanță

1923.ro
1923.ro

13 victorii din 15 meciuri. Par cifre seci, dar ele nu sunt altceva decât rodul muncii unor băieți de excepție! 1923.ro face legea la Victory Cup în liga 3A. Fără piese grele la dispoziție, începând cu Nicolae Vasile, echipamentul cel nou a purtat a adus totuși din nou un vibe bun. Pentru al doilea meci la rând. Exceptându-l pe… Romeo Stancu! Vedeta din atac s-a prezentat cu echipamentul vechi, acum de rezervă. „Ce să fac, tăticule, mi-am dat seama după ce am plecat și am zis să nu mă mai întorc, că nu prind fluierul de start”, râde fostul mijlocaș al Rapidului. Cele două seturi, spălate la temperatură optimă de mașina cu 1000 de rotații pe minut și împachetate frumos de soție, unul lângă altul, erau ușor de confundat. A ieșit un… jolly joker.. Care, vom afla, a adus victoria prin golul său. Pentru a câta oară!

Los Patrones, echipă bună, dar defensivă

Un detaliu inedit, dar care ne duce din nou în nostalgia trecutului când primele cămăși vișinii ale fotbaliștilor ceferiști au fost confecționate de soții, din perdelele vagoanelor de dormit. Uneori, mâna unei femei poate face minuni. De data asta, poate, a fost nevoie de acel inedit. Fiindcă Los Patrones a arătat bine, comparativ cu ceilalți adversari pe care 1923.ro i-a avut în față. Sigur, băieții care, mai slabi fiind, au bătut în tur cu 2-0 s-au pus bine în fața porții. E normal când ai în față asemenea nume să fii precaut. Pentru ca apoi să speri la ceva ciupeală, care să îți sâcâie oponenții. N-a mers. Atacurile vișinii au curs în valuri. Numai că adversara a ținut garda sus. Până la șutul lui Berechet, de fotbalist, la colțul lung. Suficient până la pauză. Pe urmă și Romeo, omul cu tricoul „greșit”, reușește pivotarea și golul despre care vorbeam mai sus.

1923.ro are nouă puncte peste locul 2!

Vali în poartă e imperial când e nevoie, chiar dacă a luat un gol care a adus un final incandescent. Pe urmă, în apărare, pe rând, Panait, Rizea, Smărăndoiu, Andrei și chiar Dumitru, prin rotație, au fost fără greșeală. Blezneac, unul dintre cei doi golgheteri ai echipei, a muncit la mijloc non-stop. Suntem la nouă puncte de locul 2. Mai sunt șapte meciuri și putem savura un succes pe care băieții implicați până acum îl merită din plin. Mai important însă, o promovare de poveste. Liga a doua este din ce în ce mai aproape, iar 1923.ro ridică tot mai sus ștacheta pasiunii la Victory Cup.