NEWS ALERT / Patru milioane de euro pentru Antonio Sefer!

Antonio Sefer

Antonio Sefer, ”perla” FC Rapid 1923, este dorit în Serie A, dar vișiniii ezită! Ei consideră că odată cu promovarea în prima ligă, mijlocașul ar putea valora și mai mult. FC Rapid 1923 alternează meciurile spectaculoase cu cele în care nu reușește să se ridice la nivelul așteptărilor tehicianului giuleștean Daniel Pancu. Echipa este în acest moment pe locul 5 în liga a doua. Chiar și așa, rapidiștii prezintă interes pe piața transferurilor. Conform surselor gsp.ro, Antonio Sefer, 19 ani, este dorit în Serie A! Nou-promovata Brescia le-ar fi transmis giuleștenilor că este dispusă să achite patru milioane de euro în schimbul mijlocașului.

FC Rapid 1923 nu vrea să audă de doar patru milioane de euro

Acesta este un obișnuit al loturilor naționale de tineret și a fost crescut de Oțelul Galați. La FC Rapid 1923, Antonio a ajuns gratis după ce a evoluat timp de doi ani în Olanda. La Centrul de copii și juniori al lui Groningen. Sefer este considerat un fotbalist de viitor și are un mare avantaj: este stângaci, acest tip de fotbalist fiind foarte căutat în fotbalul modern. Sefer poate evolua atât ca extremă dreapta, cât și ca mijlocaș central ofensiv sau al doilea vârf. Interesant este că în ciuda interesului arătat de italieni, giuleștenii nu ar vrea să îl vândă acum pe Sefer. Aceștia exclud varianta ratării promovării în prima ligă și consideră că mijlocașul ar căpăta o altă valoare dacă va continua să aibă evoluții bune și pe prima scenă a fotbalului românesc.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

4 ani și jumătate este perioada pe care a semnat Sefer cu vișiniii în februarie 2019

2 goluri în 8 meciuri a marcat Sefer pentru FC Rapid 1923 în acest sezon de liga a doua

Antonio Sefer ar fi coleg cu Balotelli

Dacă se va concretiza transferul, Sefer va fi coleg cu celebrul atacant italian Mario Balotelli, cotat în acest moment la 20 de milioane euro. Ajuns la 29 de ani, fostul vârf al celor de la Inter, AC Milan sau Manchester City a acceptat să joace la Brescia, locul 15 din Serie A. Pentru că este atașat sentimental de oraș. Mario s-a născut la Palermo, dar a fost adoptat și crescut de o familie din Brescia, astfel că a fost de acord să joace pe un salariu de 1,5 milioane de euro pe an. Mult mai mic decât remunerațiile pe care le-a avut până acum în cariera sa. Cum însă rapidiștii nu vor să audă de o astfel de ofertă, probabil că Sefer va continua la echipa care joacă acum în Regie.

CITEȘTE ȘI  A fost penalty?! Craciunescu acuza: „Se vede bine, este contact!”

Așteptăm oferta, să vadă toți cât tupeu pozitiv are echipa vișinie!

Sigur, ar fi foarte tare să vedem și oferta venită din partea italienilor. Pentru că ar fi dovada supremă că vorbim despre un club mare. Mai ales din punct de vedere al tupeului de a refuza o sumă care ar fi acoperit, fără probleme, bugetul pentru un sezon de liga a doua cu o promovare sigură. Însă faptul că oficialii cred în Sefer, că poate aduce mai mulți bani, reprezintă enorm. Așa că suntem convinși că această ofertă va scăpa în presă, cum este normal, până la urmă, în viitorul apropiat. Nici măcar George Copos nu a putut refuza 3,3 milioane de euro pentru Daniel Niculae în 2006, așa că, respect!

Foto: gsp.ro