Maria Grigoriu dublă medaliată la Campionatele Europene!

Maria Grigoriu
Maria Grigoriu

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

O nouă performanță remarcabilă pentru Maria Grigoriu! La Rin Grand Hotel s-au desfășurat întrecerile Campionatelor Europene de haltere feminin, categoria de greutate 64 de kilograme, juniori U20. Rapidista Maria Luana Grigoriu a reușit o performanță foarte frumoasă, cucerind două medalii. La stilul smuls ea nu a intrat cum trebuie în poziția hochei și a reușit o singură tentativă la 89 de kilograme. Clasându-se doar pe locul al cincilea, scrie pagina de Facebook Club Sportiv Rapid.

Maria Grigoriu a terminat pe locul 3

Apoi, lucrurile s-au schimbat. În bine! De aceea, la aruncat, stilul ei de forță, a ridicat 116 kilograme procedeele sale tehnice fiind apreciate pentru acuratețe. Ea a cucerit medalia de argint la aruncat. La total, cu 205 kilograme, a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere. Două distincții extraordinare pentru una dintre cele mai valoroase resurse pe care CS Rapid le are în acest moment. Maria este antrenată de Pavel Rugea la CS rapid București. Îi ținem pumnii celei care poate cuceri medalii din ce în ce mai multe și mai prețioase! Atât pentru România cât, mai ales, pentru CS Rapid! Felicitări, Maria!

Dacă rămâi pe 1923.ro vei afla în fiecare zi știri despre sportivii tăi preferați. Cei care reprezintă cu mândrie culorile alb-vișiniu!