Florin Manea, adus de Gigi Corsicanu la FC Rapid 1923. Ce salariu...

Florin Manea, adus de Gigi Corsicanu la FC Rapid 1923. Ce salariu are

Fotbal Club Rapid Regie România
Fotbal Club Rapid susţinută de suporteri în Regie, cei mai tari din România

Florin Manea, managerul sportiv al FC Rapid 1923, a fost invitatul lui Victor Vrînceanu la GSP LIVE. A dezvăluit ce salariu are, dar și că a fost adus la echipă de către liderul galeriei rapidiste. „Eu nu am venit pentru bani, am venit la Rapid să câștig prin echipă. Ar fi o aberație să spun că muncesc gratis, am 2.500 de euro salariu. Bălănescu are un pic mai mult decât mine la Dinamo”, a spus Florin Manea, la GSP LIVE. Oficialul giuleștenilor a mărturisit că Gigi Corsicanu’, șeful galeriei rapidiste, a fost cel care l-a contactat pentru a se alătura proiectului și pentru a pune umărul la promovarea FC Rapid 1923.

Gigi Corsicanu l-a adus pe Florin Manea la FC Rapid 1923

„Eu îi cunosc pe acești oameni de când eram mic. Gigi mi-e prieten, mi-e ca un frate. El este unul din factorii pentru care eu am ajuns la Rapid. M-a sunat și mi-a zis «Bă, trebuie să te alături acestui proiect! Trebuie să vii, ești de-al nostru, avem încredere în tine». A vorbit cu conducerea și le-a spus «Avem nevoie de Florin că uite ce face, are relațiile respective». Au fost de acord că altfel nu mă luau”, a spus Florin Manea.

Transferurile sunt făcute împreună cu Daniel Pancu

Într-adevăr și Pancu își dorește ca oamenii din club să facă transferurile, dar noi ne consultăm și cu el. Dacă nu eram eu, nu ar fi ajuns Antonio Sefer, Facundo Mallo, Matias Roskopf la Rapid, jucători pe care nu i-ar fi adus nimeni în Liga 2. Nu sunt toate 100 sută la sută pe mine, mai sunt oameni care propun. Numai cine nu muncește nu greșește. Greșeli se fac. Și mie mi-e greu să aduc un jucător și să nu îl bage să joace. De aceea mă consult cu Pancu.

„Este adevărat că în mare parte nu el a decis, i s-au adus, dar în mare parte Daniel a văzut și și-a dat acordul. Oricum, cel care dă banii are ultimul cuvânt. Degeaba îi zic eu că îl vreau pe ăsta dacă nu avem buget. E greu când aduce antrenorul toți jucătorii, pentru că mâine poimâine antrenorul pleacă și rămânem cu jucătorii. Uitați ce s-a întâmplat la Dinamo, Rednic a venit și a adus 13 jucători, a plecat, a mai vrut și Uhrin 10 jucători”, a spus Florin Manea, la GSP LIVE.

Piriz are 4000 de euro pe lună

Managerul sportiv al giuleștenilor a dezvăluit că mijlocașul uruguayan Facundo Piriz (29 de ani) are cel mai mare salariu la Rapid. „4.000 de euro pe lună este cel mai mare salariu la Rapid. Piriz are atât, plus bonusuri de promovare. Nu am aruncat cu banii. Victor (n.r. Victor Angelescu, acționar majoritar) știe cu finanțele, dar nu am avut probleme până acum. Banii sunt la zi”, a dezvăluit Florin Manea.

Vrea să facă echipa campioană în 2021

Florin Manea are o ambiție personală legată de echipa sa de suflet. Acesta vrea ca FC Rapid 1923 să devină primul club din istorie care promovează an de an din Liga 4 și câștigă titlul în Liga 1. „Nu există club în istorie să promoveze din Liga 4 până în prima ligă și să ia și campionatul. Dacă ne organizăm bine, avem o șansă. Lumea o să spună că sunt nebun. Pentru mine ar fi o împlinire. Eu am venit la Rapid și pentru tata”, a mărturisit Florin Manea.