INFO / Numai vești bune înainte de FC Rapid – Petrolul! Meciul pare câștigat

rapid - petrolul
rapid - petrolul

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

FC Rapid – Petrolul este unul dintre cele mai așteptate meciuri din liga a 2-a în acest sezon. Partida se va juca pe 16 octombrie. Până atunci, vișiniii nu mai au vreun meci, ceea ce poate fi un mare avantaj. Partidele cu UTA și Dunărea Călărași au fost amânate. În acest context, clubul a făcut un anunț extraordinar pentru partida ce stă să vine. Pentru FC Rapid – Petrolul lotul giuleștenilor va fi complet. Pe lângă faptul că Alami va fi bun de joc, după ce a primit cartea verde, așa cum 1923.ro a scris deja, clubul a prezentat situația și celorlalți oamei care nu au jucat până acum. Așadar vă redăm și noi exact anunțul pe care clubul l-a făcut pe pagina de Facebook FC Rapid 1923.

Situația jucătorilor înainte de FC Rapid – Petrolul

ALIN CÂRSTOCEA – a suferit o ruptură musculară adductor lung, în meciul amical cu echipa lui Șumudică, Gaziantep, ce l-a ținut pe bară peste două luni și jumătate, însă a reluat antrenamentele tot mai intens, astfel încât la ora jocului cu Petrolul va fi apt.

MARIAN DRĂGHICEANU – a avut o întindere la mușchii ischiogambieri, în timpul unui antrenament, ceea ce a necesitat o pauză de 10 zile, însă va fi disponibil pentru meciul cu ploieștenii.

BRIGHTON LABEAU – în minutul 33 al partidei cu Poli Iași, francezul a suferit o ușoară entorsă la glezna stângă, fiind înlocuit de către Daniel Pancu.

ALEX CATRICI – fundașul nostru ce abia a împlinit 18 ani a trecut printr-o perioadă grea, după o fractură la metatarsianul piciorului drept, în luna iulie, însă a revenit deja pe teren, la meciul echipei secunde cu Romprim, de vinerea trecută, când a intrat la pauză.

Se mai poate rata oare victoria?

În contextul expus mai sus, este clar că deznodământul meciului FC Rapid – Petrolul nu poate fi decât unul singur. Vișiniii sunt datori suporterilor, mai ales după rateurile cu Viitorul Pandurii și Metaloglobus. Rămâne însă de văzut ce se va întâmpla în următoarele două săptămâni. Mai ales că ploieștenii nu sunt într-o formă de zile mari.