FC Rapid 1923 – Ripensia 0-0. Punctul care poate aduce promovarea

FC Rapid Liga 2
FC Rapid Liga 2

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Rezultatul e clar slab, Daniel Pancu a vorbit deja despre asta, iar noi am postat imediat. Numai că nu trebuie să ne luăm strict după acest scor, unul clar defavorabil celor de la FC Rapid 1923, și să considerăm totul pierdut.

De exemplu, să ne gândim că, pentru prima dată în acest campionat, liderul CS Mioveni a pierdut. Și nu oriunde, ci pe terenul Farului. O echipă modestă a competiției. Acest punct cu Ripensia, așa cum s-a întâmplat de atâtea ori în istoria fotbalului, poate fi decisiv la final. În ceea ce privește promovarea.

Nivelul ligii a doua este unul… echilibrat. Să nu-l catalogăm altfel. Deocamdată! Nu remiza cu Ripensia îngrijorează, ci faptul că echipa nu înscrie.

Unde e plusul pe care străinii trebuiau să-l aducă la FC Rapid 1923?

Dacă luăm ultimele meciuri ale vișiniilor vedem ceva catastrofal. Mai exact, în ultimele cinci meciuri oficiale, FC Rapid 1923 nu a marcat decât… un gol!

Ăla cu Petrolul, despre care nu putem spune neapărat că a fost produsul unui joc consistent. Numai că cine vede jocul și îl învinovățește doar pe Pancu, e clar că are probleme de a percepe fotbalul.

Pancone și-a asumat partea lui de vină, dar el nu poate spune că Bonnin, Alami, Roskopf, Labeau, Djurici sau Piriz nu aduc vreun plus. Haide să nu-i numim încă gloabe, că unii, chipurile, n-au avut timp să joace prea mult…

Numai că cei care au fost aduși să aducă un plus consistent nu sunt cu absolut nimic mai presus decât Iacob, Cârstocea sau Dodoi.

Normal, ei nu au venit pentru bani, ci pentru că iubesc nespus culoarea vișinie și oportunitatea de a juca în liga a doua din România. De acord!

Urmează Sportul Snagov

Până vor și arăta asta pe teren însă mai trebuie, vedem bine, să treacă timp. Fiindcă tot Hlistei, Jorza sau Sefer țin jocul echipei.

Bun sau rău, cum e el acum. În mod normal, rapidiștii ar trebui să își revină. Mai ales că urmează lanterna Sportul Snagov.

Doar că este nevoie și de puțină răbdare. În primul rând cu Daniel Pancu. Despre care noi chiar credem că este omul potrivit la locul potrivit acum.

Nu ar gestiona nimeni mai bine situația! Rămâneți pe 1923.ro pentru că este un campionat lung, iar evenimentele vor fi, în mod sigur, destule!